مرکز مشاوره ، برنامه ریزی و اخذ پذیرش در مقاطع مختلف تحصیلی ( دیپلم / پیش دانشگاهی / کاردانی / کارشناسی / کارشناسی ارشد / دکترا ) در داخل و خارج از کشور
به وبسایت موسسه آموزشی رشد دانش خوش آمدید
این موسسه در مقاطع مختلف تحصیلی از مشاوره تا ثبت نام و اخذ مدرک فعالیت دارد . همچنین با موسسه آموزش عالی حکمت علوی و موسسه بین المللی ایرانیان نیز همکاری دارد .
جهت اطلاعات بیشتر می توانید با تماس با شماره های مشاورین و موسسه از مشاوره ای کامل در رشته و مقطع مورد نظر خود در داخل و خارج از کشور برخوردار شوید .
مقاطع تحصیلی : دیپلم / پیش دانشگاهی / کاردانی / کارشناسی / کارشناسی ارشد / دکترا
تلفن دفتر پارک وی : 02122014138
تلفن همراه : 09127108861
09362800260
سامانه 24 ساعته پیامک : 10009127108861
ایمیل : rd.moshaver@gmail.com
دکتر ابوالحسن رياضي از اجراي اين طرح از اول مهرماه خبر داد و گفت: دو دانشگاه صنعتي خواجهنصيرالدين طوسي، علم و صنعت و دو مرکز فني و حرفهاي قرار است به صورت آزمايشي در اين طرح همکاري کنند و اين طرح بتدريج براي همه مقاطع تحصيلي اجرا خواهد شد.
وي با بيان اينکه اين طرح قرار است در دو مرحله انجام شود، افزود: درمرحله اول 20 هزار دانشجو از خدمات کارت هوشمند استفاده خواهند کرد و خدمات اين کارت شامل اختصاص يافتن درصدهاي مختلف تخفيف در استفاده از رستورانهاي پيرامون دانشگاه، رستورانهاي بخش خصوصي داراي شعبه درداخل دانشگاه، سلف سرويس دانشگاهها، تسهيلاتي براي استفاده از حمل و نقل عمومي، بن کتاب و... ميشود.
معاون دانشجويان داخل وزارت علوم سازمان امور دانشجويان، ادامه داد: اگر مرحله اول اجراي اين طرح موفق باشد، طرح براي بخش بيشتري از دانشجويان اجرا ميشود و دانشجويان سراسر کشور را تحت پوشش قرار ميدهد.
دکتر رياضي در ادامه از همکاري شهرداري تهران در اين خبر داد و اظهار کرد: شهرداري تهران اعلام آمادگي کرده است که در مجموعههاي تحت مديريت شهرداري 50درصد تخفيف در نظر بگيرد و تخفيف ساير بخشها نيز از سوي بخش خصوصي و صندوق رفاه ارايه ميشود.
وي در پايان افزود: استفاده از امکانات ورزشي، سالنهاي سينما، خدمات و تسهيلات گردشگري و ميراث فرهنگي بعد از موفقيت طرح در مرحله اول امکانپذير خواهد شد.
معاون دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ثبت نام برای مقاطع کارشناسی پیوسته و ناپیوسته از صبح روز سه شنبه 21 مرداد آغاز خواهد شد و تا شنبه اول شهریور ادامه خواهد داشت. دکترعلوی فاضل گفت: هر داوطلب میتواند با مراجعه به سایت www.azmoon.org و با تهیه کارت اعتباری رشته محلهای خود را انتخاب و ثبت نام خود را انجام دهد. وی اظهارکرد: هر داوطلب مقطع کارشناسی پیوسته میتواند 10 رشته محل را از یک مجموعه آموزشی با توجه به دفترچه ثبت نام که بر روی سایت قرار دارد، انتخاب کند. همچنین هر داوطلب مقطع کارشناسی ناپیوسته میتواند یک رشته را در 10 محل انتخاب کند. وی ادامه داد: داوطلبانی که علاقمند به ثبت نام در چند مجموعه آموزشی هستند میتوانند ........
جهت مطالعه ادامه خبر بر روی گزینه ادامه مطلب کلیک فرمایید
دکتر علوی فاضل درباره چگونگی و نحوه پذیرش دانشجو در دانشکده خبر دانشگاه آزاد اسلامی توضیحاتی را ارائه داد. این دانشکده قرار است پس از کسب مجوز از شورای گسترش وزارت علوم در رشتههای مصوب جدید، از مهر امسال دانشجو پذیرش کند. دکتر مجتبی علوی فاضل با بیان این خبر افزود: با توجه به اینکه دانشگاه آزاد تعداد زیادی از رشتهها در مقاطع تحصیلات تکمیلی یعنی کارشناسی ارشد و دکتری مصوب شورای گسترش آموزش عالی را دارد که در زمان انتخاب رشته در دفترچهکنکور نبوده، این فرصت برای داوطلبان فراهم شده است تا در زمان اعلام نتایج، افرادی که پذیرفته شدهاند اولویت انتخابی خود را با توجه به رشتههای جدید انتخاب کنند. وی ادامه داد: رشتههای مصوب جدید در دانشکده خبر که به زودی راهاندازی میشود نیز مشمول همین موضوع خواهد شد، به گونهای که داوطلبان رشتههایی نظیر روزنامهنگاری، خبرنگاری، علوم ارتباطات، مدیریت رسانه واحد تهران مرکز، میتوانند در زمان اعلام نتایج پذیرفته شدگان، انتخاب رشته مجدد داشته باشند. به گزارش آنا، دکتر میرزاده روز گذشته طی نامهای، رسماً دستور تأسیس دانشکده خبر در واحد تهران مرکزی را صادر کرد و به معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد تا با همکاری واحد تهران مرکزی، نسبت به تأسیس دانشکده خبر برای دوره تحصیلات تکمیلی، برنامهریزی و ترتیبی اتخاذ شود که از مجوزهای موجود و (در صورت نیاز، اخذ مجوز از کمیسیون سه نفره توافقهای اخیر با وزارت علوم) استفاده و از مهرماه 93 در واحد تهران مرکز دانشجو پذیرفته شود. گفتنی است رئیس دانشگاه آزاد در دیدار دوستانه با اهالی رسانه، در پاسخ به مطالبه خبرنگاران برای فراهم کردن امکان تحصیلات تکمیلی در رشته خبرنگاری، پیشنهاد تأسیس دانشکده خبر را مطرح کرد که با استقبال خبرنگاران روبرو شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان از ایجاد 12 رشته دکترای تخصصی در دانشگاه آزاد زنجان خبر داد. یدالله رجایی اظهار کرد: در راستای توسعه تحصیلات تکمیلی، شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با راهاندازی 12 رشته دکترای تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان موافقت کرد. وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی زنجان با دارا بودن بیش از 300 عضو هیئت علمی تمام وقت و زیرساختهای لازم همواره پیگیر توسعه تحصیلات تکمیلی است، اضافه کرد: خوشبختانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با درخواست این دانشگاه در تاسیس 12 رشته دکترای تخصصی موافقت کردند. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان ادامه داد: توسعه تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در روند توسعه و پیشرفت استان و کشور گام روبه جلو تلقی میشود که دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان بر همین مبنا عمل کرده است و امید آن میرود که تاسیس رشتههای جدید در واحد زنجان بتواند در این زمینه موثر و مفید واقع شود. این مسئول در ادامه درباره زمان پذیرش در زمینه رشتههای تازه تاسیس دکترای این واحد دانشگاهی، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی زنجان از مهر ماه سالجاری در مجموع برای 14 رشته دکترا و 33 رشته کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش خواهد کرد. رجایی بیان کرد: زبانشناسی همگانی، الهیات و معارف اسلامی با گرایش علوم قرآن و حدیث، روانشناسی تربیتی، روابط بینالملل، حقوق بینالملل عمومی، علوم سیاسی با گرایش مسائل ایران، علوم سیاسی با گرایش سیاستگذاری عمومی، مدیریتدولتی، مدیریت صنعتی، مدیریتآموزشی، مهندسی برق با گرایش قدرت و مهندسیعمران با گرایش سازه رشتههای تازه تاسیس مقطع دکترای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان است.
شعبه های پردیس دانشگاه های مختلف کشور به دلیل مراجعه با بسياري از جوانان به خارج از کشور برای تحصیل افتتاح گردیده . این مهاجرت ها به دلیل کمبود امکانات تحصیلی در ایران بوده است. این دانش پذیران علاوه بر تحصيل در دانشگاهها و کالجهاي بسيار ضعيف، دچار مشکلات بسياري مي شدند.
شهريه پرديس های دانشگاهی متغيير است و به عناون مثال شهريههاي تعيين شده براي مقطع کارشناسي ارشد در پرديس دانشگاهی شماره 2 شهيد بهشتی در گروه علوم انساني شامل 22 ميليون و 400 هزار ريال شهريه ثابت، 2 ميليون و 280 هزار ريال شهريه متغيير و 4 ميليون و 560 هزار ريال شهريه پايان نامه و براي ساير دورهها شهريه ثابت 28 ميليون ريال تعيين شده است.
پردیس های دانشگاهیدانشگاه تهران- جزیره کیش، منطقه آزاد تجاری ارس، دانشگاه صنعتی شریف- کیش، دانشگاه پیام نور- کیش، قشم، دانشگاه هرمزگان- قشم، دانشگاه تبریز- ارس، دانشگاه علوم و فنون دریایی چابهار- چابهار و سایر دانشگاهها دارای پردیس در شهر محل استقرار دانشگاه هستند.
یکی از شرایط تاسیس پردیسهای دانشگاهی از نظر دفتر گسترش آموزش عالی این است که چنانچه دانشگاه مایل به ایجاد پردیس دانشگاهی در شهر محل استقرار خود است، این پردیس باید خارج از سایت اصلی دانشگاه قرار داشته باشد، در این میان دانشگاههایی هستند که ساختمان پردیس دانشگاهی در سایت اصلی دانشگاه دایر است اما با حصارها و دیوارهایی از ساختمان و سایت اصلی دانشگاه منفک شده اند.
اکثر پردیسها در مناطق آزاد تجاری صنعتی یا در شهر محل استقرار خود هستند، در این میان دانشگاه شیراز دارای پردیس دانشگاهی در جزیره قشم است که به تازگی با مجوز شورای گسترش آموزش عالی پردیس خود را به شهر شیراز خارج از سایت اصلی انتقال داد.
دانشگاه تهران- جزیره کیش، منطقه آزاد تجاری ارس، دانشگاه صنعتی شریف- کیش، دانشگاه پیام نور- کیش، قشم، دانشگاه هرمزگان- قشم، دانشگاه تبریز- ارس، دانشگاه علوم و فنون دریایی چابهار- چابهار و سایر دانشگاهها دارای پردیس در شهر محل استقرار دانشگاه هستند.
سیاست آموزش عالی و دفتر گسترش در توسعه پردیسها این است که دانشگاههای مادر هر استان می توانند اقدام به تاسیس پردیس دانشگاهی کنند در حال حاضر در اکثر استانهای کشور دارای پردیس دانشگاهی هستیم.
دانشگاهها می توانند طبق آیین نامه تاسیس پردیسهای دانشگاهی و دستورالعمل اجرایی آن بخشی از ظرفیت پردیس خود را اختصاص به پذیرش دانشجوی خارجی یا دانشجویان انتقالی خارج به داخل دهند اما پذیرش دانشجوی خارجی باید با اطلاع و هماهنگی وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت امور خارجه و وزارت اطلاعات و سازمان امور دانشجویان صورت پذیرد.
از تاریخ ۳۰ شهریورماه ۹۰ که آیین نامه تاسیس پردیسهای دانشگاهی و دستورالعمل اجرایی آن به دانشگاهها ابلاغ شده است، دانشگاهها موظف شدند حتی اگر مجوزی که در سالهای گذشته تحت عنوان واحد بین الملل به آنان داده شده هنگام فراخوان پذیرش و آگهی خود و در صدور دانشنامه های دانشجویان از واژه بین الملل استفاده نکنند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین مرکز تماس حاصل نمایید
جهت مشاوره و ثبت نام در رشته ی دلخواه خود با شماره های با ما در تماس باشید :
سرپرست دفاتر مشاوره وزارت علوم گفت: مشاوره تحصیلی، مشکلات فردی و مشکلات تعاملی به ترتیب بیشترین آمار مراجعه دانشجویان به دفاتر مشاوره دانشگاهی طی سال گذشته را به خود اختصاص دادند.
گزارش به نقل از دکترحمید یعقوبی در گفتگو با خبرنگار مهر درخصوص اینکه در سال تحصیلی گذشته بیشترین مراجعات دانشجویان به دفاتر مشاوره دانشگاهی در چه زمینه ای بود، گفت: با توجه به این مساله که وجه ممیزه مراکز مشاوره دانشگاهی مشاوره تحصیلی است بیشترین مراجعهها به دفاتر مشاوره در خصوص مشاوره تحصیلی، برنامه ریزی تحصیلی و موارد مرتبط با تحصیل بوده است.
وی ادامه داد: بعد از مشاوره تحصیلی به ترتیب مشکلات فردی مانند اضطراب و افسردگی و مشکلات تعاملی مانند ارتباط و سازگاری با محیط های جدید بیشترین آمار مراجعه به دفاتر مشاوره را داشتند.
سرپرست دفاتر مشاوره وزارت علوم افزود: دفتر مشاوره سلامت سازمان، براساس اطلاعاتی که از گزارش عملکرد دانشگاهها دریافت می کند، به دانشگاه ها توصیه لازم را ارایه می دهد که بیشتر سیاستهای خود را در کدام جهت قرار دهند.
وی افزود: به عنوان مثال طی یکی دو سال اخیر براساس بررسی گزارش ها مشخص شد که آمار مراجعان برای مشاوره تحصیلی بیشتر از موارد دیگر است برهمین اساس طرح "انطباق پذیری مسیرشغلی" و به عبارتی "مشاوره تحصیلی شغلی" تدوین شد که براساس این طرح باید به دانشجویان مشورت دهیم که کارآفرین تربیت شوند.
یعقوبی افزود: چون بسیاری از مسایل مانند بیانگیزگی و افت تحصیلی دانشجو به ویژه در سال آخر به علت نگرانی درباره بازار کار است، اگر بتوانیم جهت گیری ذهنی آنها را تغییر دهیم می توانیم به آنها کمک کنیم.
جهت مشاوره و ثبت نام در رشته ی دلخواه خود با شماره های با ما در تماس باشید :