مرکز مشاوره ، برنامه ریزی و اخذ پذیرش در مقاطع مختلف تحصیلی ( دیپلم / پیش دانشگاهی / کاردانی / کارشناسی / کارشناسی ارشد / دکترا ) در داخل و خارج از کشور
به وبسایت موسسه آموزشی رشد دانش خوش آمدید
این موسسه در مقاطع مختلف تحصیلی از مشاوره تا ثبت نام و اخذ مدرک فعالیت دارد . همچنین با موسسه آموزش عالی حکمت علوی و موسسه بین المللی ایرانیان نیز همکاری دارد .
جهت اطلاعات بیشتر می توانید با تماس با شماره های مشاورین و موسسه از مشاوره ای کامل در رشته و مقطع مورد نظر خود در داخل و خارج از کشور برخوردار شوید .
مقاطع تحصیلی : دیپلم / پیش دانشگاهی / کاردانی / کارشناسی / کارشناسی ارشد / دکترا
تلفن دفتر پارک وی : 02122014138
تلفن همراه : 09127108861
09362800260
سامانه 24 ساعته پیامک : 10009127108861
ایمیل : rd.moshaver@gmail.com
شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم با ارتقاي مؤسسات آموزش عالي غيردولتي ـ غيرانتفاعي خيام، اشرفي اصفهاني و سجاد به دانشگاههاي غيردولتي ـ غيرانتفاعي خيام، اشرفي اصفهاني و سجاد و تغيير نام دانشگاه غيردولتي ـ غيرانتفاعي سجاد به دانشگاه غيردولتي ـ غيرانتفاعي صنعتي سجاد موافقت کرد.
همچنين اين شورا، ضمن موافقت قطعي با ايجاد آموزشکده فني و حرفهاي پسران شاهين شهر، با يک بار پذيرش دانشجو (به صورت بومي) در دوره کارداني پيوسته علمي ـ کاربردي رشته هاي الکتروتکنيک ـ برق صنعتي و الکتروتکنيک ـ تاسيسات الکتريکي موافقت و انفکاک دانشکده دامپزشکي آمل از دانشگاه مازندران و الحاق آن به دانشگاه فناوري هاي نوين آمل موافقت کرد.
براساس اين گزارش، شوراي گسترش آموزش عالي، ضمن اعلام موافقت با اجراي کليه رشتههاي کارشناسي ارشد داير روزانه به منظور اجرا در پرديس دانشگاه تبريز تاکيد کرد: مصوبه جلسه مورخ 14/2/93 شوراي گسترش آموزش عالي مبني بر توقف پذيرش دانشجو در پرديس ارس کماکان به قوت خود باقي است.
همچنين اين شورا با تمديد يک بار پذيرش دانشجو در سال 93ـ94 با ظرفيت 5 نفر در رشته علوم شناختي ـ فلسفه ذهن براي پژوهشکده علوم شناختي با همکاري مجمع عالي حکمت اسلامي و دانشگاه باقرالعلوم(ع) از طريق آزمون اختصاصي ويژه طلاب موافقت به عمل آورد.
بر اساس اين گزارش، شوراي گسترش آموزش عالي با ايجاد مؤسسه آموزش عالي غيردولتي ـ غيرانتفاعي فراز در گچساران با زمينه فعاليت عام نيز موافقت قطعي کرد.
دکتر علوی فاضل درباره چگونگی و نحوه پذیرش دانشجو در دانشکده خبر دانشگاه آزاد اسلامی توضیحاتی را ارائه داد. این دانشکده قرار است پس از کسب مجوز از شورای گسترش وزارت علوم در رشتههای مصوب جدید، از مهر امسال دانشجو پذیرش کند. دکتر مجتبی علوی فاضل با بیان این خبر افزود: با توجه به اینکه دانشگاه آزاد تعداد زیادی از رشتهها در مقاطع تحصیلات تکمیلی یعنی کارشناسی ارشد و دکتری مصوب شورای گسترش آموزش عالی را دارد که در زمان انتخاب رشته در دفترچهکنکور نبوده، این فرصت برای داوطلبان فراهم شده است تا در زمان اعلام نتایج، افرادی که پذیرفته شدهاند اولویت انتخابی خود را با توجه به رشتههای جدید انتخاب کنند. وی ادامه داد: رشتههای مصوب جدید در دانشکده خبر که به زودی راهاندازی میشود نیز مشمول همین موضوع خواهد شد، به گونهای که داوطلبان رشتههایی نظیر روزنامهنگاری، خبرنگاری، علوم ارتباطات، مدیریت رسانه واحد تهران مرکز، میتوانند در زمان اعلام نتایج پذیرفته شدگان، انتخاب رشته مجدد داشته باشند. به گزارش آنا، دکتر میرزاده روز گذشته طی نامهای، رسماً دستور تأسیس دانشکده خبر در واحد تهران مرکزی را صادر کرد و به معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد تا با همکاری واحد تهران مرکزی، نسبت به تأسیس دانشکده خبر برای دوره تحصیلات تکمیلی، برنامهریزی و ترتیبی اتخاذ شود که از مجوزهای موجود و (در صورت نیاز، اخذ مجوز از کمیسیون سه نفره توافقهای اخیر با وزارت علوم) استفاده و از مهرماه 93 در واحد تهران مرکز دانشجو پذیرفته شود. گفتنی است رئیس دانشگاه آزاد در دیدار دوستانه با اهالی رسانه، در پاسخ به مطالبه خبرنگاران برای فراهم کردن امکان تحصیلات تکمیلی در رشته خبرنگاری، پیشنهاد تأسیس دانشکده خبر را مطرح کرد که با استقبال خبرنگاران روبرو شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان از ایجاد 12 رشته دکترای تخصصی در دانشگاه آزاد زنجان خبر داد. یدالله رجایی اظهار کرد: در راستای توسعه تحصیلات تکمیلی، شورای گسترش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با راهاندازی 12 رشته دکترای تخصصی در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان موافقت کرد. وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی زنجان با دارا بودن بیش از 300 عضو هیئت علمی تمام وقت و زیرساختهای لازم همواره پیگیر توسعه تحصیلات تکمیلی است، اضافه کرد: خوشبختانه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و همچنین سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با درخواست این دانشگاه در تاسیس 12 رشته دکترای تخصصی موافقت کردند. رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان ادامه داد: توسعه تحصیلات تکمیلی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا در روند توسعه و پیشرفت استان و کشور گام روبه جلو تلقی میشود که دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان بر همین مبنا عمل کرده است و امید آن میرود که تاسیس رشتههای جدید در واحد زنجان بتواند در این زمینه موثر و مفید واقع شود. این مسئول در ادامه درباره زمان پذیرش در زمینه رشتههای تازه تاسیس دکترای این واحد دانشگاهی، تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی زنجان از مهر ماه سالجاری در مجموع برای 14 رشته دکترا و 33 رشته کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش خواهد کرد. رجایی بیان کرد: زبانشناسی همگانی، الهیات و معارف اسلامی با گرایش علوم قرآن و حدیث، روانشناسی تربیتی، روابط بینالملل، حقوق بینالملل عمومی، علوم سیاسی با گرایش مسائل ایران، علوم سیاسی با گرایش سیاستگذاری عمومی، مدیریتدولتی، مدیریت صنعتی، مدیریتآموزشی، مهندسی برق با گرایش قدرت و مهندسیعمران با گرایش سازه رشتههای تازه تاسیس مقطع دکترای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان است.
کاردانی هنرهای تجسمی دارای سه شاخه نقاشی، گرافیک و نقاشی ایرانی (مینیاتور) است و هدف آن تربیت افرادی است که ضمن آشنایی با اصول مقدماتی و پایه هنرهای یاد شده، بتوانند استعداد جوانان کشور را در هنرهای تجسمی تشخیص داده و پرورش دهند. این دسته از فارغالتحصیلان میتوانند در کادر هنری واحدهای وابسته وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا هر واحد هنری دیگر فعالیت کنند. درسهای این رشته در طول تحصیل : دروس مشترک در هر سه شاخه: هندسه مناظر و مرایا ، مبانی هنرهای تجسمی، کارگاه طراحی پایه، خوشنویسی، هنر در تمدن اسلامی، سیر هنر در تاریخ، مبانی و اصول رسانه و تحقیق، آموزش هنر در مدارس، ادبیات فارسی. دروس تخصصی شاخه نقاشی ایرانی (مینیاتور): کارگاه نقاشی ایرانی، آشنائی با اصول مقدماتی حجم، کارورزی، رساله و پروژه نهائی. دروس تخصصی شاخه نقاشی: کارگاه نقاشی ، آشنائی با اصول مقدماتی حجم، کارورزی، رساله و پروژه نهائی. دروس تخصصی شاخه گرافیک: کارگاه عکاسی، خوشنویسی و طراحی حروف، کارورزی، رساله و پروژه نهائی.
جهت مشاوره ، برنامه ریزی و ثبت نام در رشته ی دلخواه خود با شماره های با ما در تماس باشید :
در حال حاضر، نظام آموزش پزشکی عمومی، شامل 4 دوره علوم پایه، فیزیوپاتولوژی، کارآموزی بالینی و کارورزی بالینی است .دوره علوم پایه دوره علوم پایه پزشکی 5 ترم تحصیلی است که با اتمام آن، دانشجویان مجاز به ورود به دوره بعدی(فیزیوپاتولوژی) هستند و پیش از ورود به دوره بعدی، امتحان جامع علوم پایه پزشکی از تمام دانشجویان به طور سراسری و همزمان، توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تمام دانشگاههای علوم پزشکی به عمل میآید و قبولشدگان،مجاز به ورود به دوره فیزیوپاتولوژی خواهند بود. این امتحان، در بردارندهی مباحث تدریس شده در دوره علوم پایه است. درسهای این رشته در طول تحصیل
جهت مطالعه ادامه مقاله بر روی گزینه ادامه مطلب کلیک فرمایید .
دانشجویان مدیریت هتلداری با مشخصات انواع مؤسسات پذیرایی، اصول و معیارهای انتخاب، شناخت و خرید وسایل و تجهیزات لازم برای مؤسسات پذیرایی، تقسیم کار دراین گونه مؤسسهها، رزرواسیون، منوشناسی و منونویسی، شناخت مواد غذایی و انرژی غذایی آنها، چگونگی نگهداری مواد غذایی، تهیه انواع غذاها، پیش غذاها وشیرینیها، بهداشت مواد غذایی، بهداشت کار و ایمنی در محیط آشپزخانه مؤسسات پذیرایی و در کل هرآنچه برای اداره ومدیریت صحیح و مناسب یک هتل، متل، رستوان و موارد مشابه ضروری است، آشنا میشوند.
جهت مطالعه ادامه مقاله بر روی گزینه ادامه مطلب کلیک فرمایید .
در سال 1400 هجری شمسی، جمعیت کشور ما به 120 میلیون نفر خواهد رسید که 80 درصد این 120 میلیون نفر در شهرها ساکن میشوند. یعنی کمتر از 20 سال دیگر کشور ایران حدود 96 میلیون شهرنشین خواهد داشت. حال سؤال اینجاست که آیا برای اسکان و فراهم نمودن امکانات اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی این 96 میلیون نفر برنامهریزی کردهایم؟ در حال حاضر چطور؟ آیا شهرهای ما از حداقل استانداردهای جهان برخوردارند؟ به راستی چه افرادی میتوانند طرحی جامع برای شهرها و شهرکها ارائه دهند و در آرامش روحی و جسمی شهرنشینان نقش مؤثری داشته باشند؟ بدون شک چنین کاری از عهده متخصصان یک رشته برنمیآید، بلکه برای ساماندهی یک شهر نیاز به همکاری و همفکری اقتصاددانان، جامعهشناسان، معماران، مهندسین عمران، جغرافیدانان و کارشناسان رشتههای متعدد دیگر است.در این میان متخصص شهرسازی به عنوان سیاستگذار و مدیر متخصص ، نقش بسیار مهمی را بر عهده دارد. متخصص شهرسازی فردی است که میتواند در زمنیه طراحی شهری یا برنامهریزی شهری فعالیت کرده و عامل توسعه شهری شود.
جهت مطالعه ادامه مقاله بر روی گزینه ادامه مطلب کلیک فرمایید .
مرکز مشاوره و ثبت نام موسسه اطلاع رساتی و آموزشی رشد دانش
تاریخچه : در هزاره سوم، فناوری اطلاعات (IT) به عنوان عمدهترین محور تحول و توسعه در جهان منظور شده است و دستاوردهای ناشی از آن، آنچنان با زندگی مردم عجین گردیده که رویگردانی از آن، اختلالی عظیم در جامعه و رفاه و آسایش مردم به وجود میآورد. برای مثال، کامپیوتری شدن بسیاری از امور جاری مردم، انجام بسیاری از کارهای روزمره بانکی با استفاده از اینترنت و شبکههای ارتباطی در منزل و خانهها، آموزش الکترونیکی و مجازی و عدم نیاز به حضور در کلاسهای درس، توسعه و ترویج تجارت الکترونیکی از نتایج و دستاوردهای فناوری اطلاعات است؛ عواملی که هرچند در مراحل اولیه رشد و تکامل قرار دارند اما در همین حد نیز در رفاه و آسایش انسان نقش بسیار مهمی دارند.از همین رو امروزه تمامی کشورها در زمینه فناوری اطلاعات و عمومیت بخشیدن به آن در جامعه تلاشی پیگیر دارند. در کشور ما نیز برای تربیت نیروی متخصص و کارآمد در زمینه IT و حرکت سریع در این عرصه, رشته IT در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی ارائه میشود و در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد دانشجو میپذیرد.فناوری اطلاعات یا IT که مخفف Technology Information میباشد, رشتهای است که تمام رشتههای دانشگاهی را میتواند پوشش دهد.
جهت مطالعه ادامه مقاله بر روی گزینه ادامه مطلب کلیک فرمایید .
دیباچه: بشر در ابتدا برای تهیه لباس و پوشاک و محافظت از خود در مقابل سرما و گرما صنعت نساجی را به وجود آورد. سپس زیرانداز و روانداز خود را به یاری این صنعت تهیه کرد و امروزه نه تنها انواع پوشاک و فرش و موکت را به یاری صنعت نساجی تهیه میکند بلکه برای ساخت ترمز ماشین، شریانهای مصنوعی، جادهها، هواپیماها و سایتهای فضایی به منسوجات نیاز است.برای مثال بیش از 50% قلب مصنوعی از الیاف نساجی درست شده است. همچنین بیش از 75% استحکام تایرها از منسوجات است و در جادهسازی نیز قبل از این که آسفالت ریخته شود، منسوجات ویژهای را روی سطح جاده میخوابانند که عمر جادهها را افزایش میدهد. به همین دلیل امروزه نمیتوان همچون گذشته صنعت نساجی را به روش استاد و شاگردی از نسلی به نسل دیگر انتقال داد. چرا که نساجی در حال حاضر صنعتی بسیار گسترده و پیچیده است که اداره آن نیاز به تخصص و تحصیلات دانشگاهی دارد، تخصصی که در رشته مهندسی نساجی میتوان به آن دست یافت. این صنعت شامل بخشهای مختلفی میشود که از آن جمله میتوان به کارخانههای ریسندگی (تولید نخهای مختلف)، بافندگی (تولید انواع پارچه)، تولید فرش ماشینی و موکت و همچنین کارخانههای تکمیلکننده این کالاها مثل رنگرزی، چاپ و کارخانههای تولید الیاف مصنوعی مثل نایلون و پلیپروپیلن اشاره کرد. مهندسی نساجی رشتهای است که دانش و توانایی لازم را برای اداره بخشهای مختلف این صنعت به دانشجویان میدهد. این رشته دارای سه گرایش "تکنولوژی نساجی" و "شیمی نساجی و علوم الیاف" و "پوشاک" است.
جهت مطالعه ادامه مقاله بر روی گزینه ادامه مطلب کلیک فرمایید .