مرکز مشاوره ، برنامه ریزی و اخذ پذیرش در مقاطع مختلف تحصیلی ( دیپلم / پیش دانشگاهی / کاردانی / کارشناسی / کارشناسی ارشد / دکترا ) در داخل و خارج از کشور
به وبسایت موسسه آموزشی رشد دانش خوش آمدید
این موسسه در مقاطع مختلف تحصیلی از مشاوره تا ثبت نام و اخذ مدرک فعالیت دارد . همچنین با موسسه آموزش عالی حکمت علوی و موسسه بین المللی ایرانیان نیز همکاری دارد .
جهت اطلاعات بیشتر می توانید با تماس با شماره های مشاورین و موسسه از مشاوره ای کامل در رشته و مقطع مورد نظر خود در داخل و خارج از کشور برخوردار شوید .
مقاطع تحصیلی : دیپلم / پیش دانشگاهی / کاردانی / کارشناسی / کارشناسی ارشد / دکترا
تلفن دفتر پارک وی : 02122014138
تلفن همراه : 09127108861
09362800260
سامانه 24 ساعته پیامک : 10009127108861
ایمیل : rd.moshaver@gmail.com
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار از نوسازی شبکه همراه اول برای راه اندازی خدمات نسل سوم موبایل خبر داد و گفت: همزمان با نوسازی شبکه و تعویض سایتها، نسل سوم موبایل را نیز در برخی استانها تست کرده ایم.
وحید صدوقی در گفتگو با مهر، درخصوص آخرین وضعیت مذاکرات همراه اول برای دریافت مجوز ارائه خدمات نسل سوم و چهارم تلفن همراه گفت: در حال مذاکره برای نهایی کردن توافقنامه با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و دریافت مجوز ارائه این خدمات هستیم.
وی با بیان اینکه مذاکرات در راستای بندهای الحاقیه مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در حال پیش روی است افزود: تاکنون بیش از 90 درصد شروط این مصوبه میان همراه اول و رگولاتوری نهایی شده است و امید می رود ظرف هفته آینده، مذاکره بر روی موارد باقی مانده نیز نهایی شود و توافقنامه به امضا برسد.
مدیرعامل شرکت ارتباطات سیار اظهار امیدواری کرد که با اقدامات صورت گرفته این اپراتور در شهریورماه از نسل سوم موبایل برای مشترکان همراه اول رونمایی کند.
صدوقی در مورد لزوم اجرای فاز پایلوت قبل از راه اندازی کل شبکه برای خدمات نسل سوم موبایل گفت: در حال تست آزمایشی شبکه برای این خدمات هستیم و سایتها را در مقطعی روشن کرده و تست می کنیم تا برای راه اندازی سراسری آماده شویم.
وی با بیان اینکه شبکه رادیویی همراه اول قدیمی است و شبکه نیاز به تعویض و نوسازی کامل - swap - دارد اضافه کرد: هم اکنون در تبریز، بندرعباس، تهران، بوشهر، کیش، قشم و عسلویه این نوسازی انجام شده و هم اکنون با این عملیات جایگزینی سایتها، 3G را نیز تست کرده ایم.
مدیرعامل همراه اول با تاکید براینکه هم اکنون عملیات SWAP در کرمانشاه و ارومیه نیز در حال انجام است خاطرنشان کرد: قصد داریم یک شبکه یک لایه برای نسل سوم موبایل ایجاد کنیم.
صدوقی از نصب تجهیزات نسل چهارم موبایل بر روی شبکه همراه اول نیز خبر داد و گفت: هم اکنون این تجهیزات خریداری و وارد کشور شده و در حال نصب است اما طبق برنامه، درصدد راه اندازی نسل سوم - 3G و سپس 4G هستیم.
به گزارش مهر، 31 مردادماه دوره انحصار اپراتور رایتل برای ارائه خدمات نسل سوم موبایل به پایان می رسد و وزارت ارتباطات تاکنون مجوز خدمات بر بستر این تکنولوژی را به اپراتور ایرانسل ارائه کرده و این اپراتور در حال اجرای فاز آزمایشی این خدمات در چند شهر است.
قرار است دریافت خدمات نسل سوم موبایل برای تمامی کاربران ایرانی از اول شهریورماه توسط اپراتورهای فعال کشور که از رگولاتوری مجوز دریافت کرده اند سراسری شود.
رييس اتحاديه دانشگاههاي غيردولتي اعلام کرد که هر چند وزارت علوم اعلام کرد تا سقف 25 درصد مجاز به افزايش شهريه هستيم، اين رقم دقيقاً 25 درصد و نه کمتر از آن، براي دانشگاههاي غيردولتي افزايش يافته است.
دکتر علي آهون منش گفت: بر اساس اعلام وزارت علوم، دانشگاههاي غيردولتي مي توانند شهريه خود را براي سال تحصيلي جديد تا سقف 25 درصد افزايش دهند؛ اما ما قصد داريم دقيقاً همين رقم را براي افزايش و نه کمتر از آن، اعمال کنيم
.
وي از بهتر شدن شرايط پذيرش دانشجو براي غيردولتيها در سال جديد خبر داد و افزود: اگرچه امسال از نظر تخصيص ظرفيت پذيرش دانشجو، بين 5 تا 6 درصد افزايش مشاهده ميشود، اما به دليل کاهش تعداد شرکت کنندگان، تفاوتي در ميزان حضور دانشجويان در دانشگاههاي غيردولتي در مقايسه با سال قبل به وجود نيامده است.
دکتر آهون منش خاطرنشان کرد: ميزان ظرفيتهاي خالي غيردولتيها بعد از ثبت نام دانشجويان در ترم نخست مشخص ميشود.
شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم با ارتقاي مؤسسات آموزش عالي غيردولتي ـ غيرانتفاعي خيام، اشرفي اصفهاني و سجاد به دانشگاههاي غيردولتي ـ غيرانتفاعي خيام، اشرفي اصفهاني و سجاد و تغيير نام دانشگاه غيردولتي ـ غيرانتفاعي سجاد به دانشگاه غيردولتي ـ غيرانتفاعي صنعتي سجاد موافقت کرد.
همچنين اين شورا، ضمن موافقت قطعي با ايجاد آموزشکده فني و حرفهاي پسران شاهين شهر، با يک بار پذيرش دانشجو (به صورت بومي) در دوره کارداني پيوسته علمي ـ کاربردي رشته هاي الکتروتکنيک ـ برق صنعتي و الکتروتکنيک ـ تاسيسات الکتريکي موافقت و انفکاک دانشکده دامپزشکي آمل از دانشگاه مازندران و الحاق آن به دانشگاه فناوري هاي نوين آمل موافقت کرد.
براساس اين گزارش، شوراي گسترش آموزش عالي، ضمن اعلام موافقت با اجراي کليه رشتههاي کارشناسي ارشد داير روزانه به منظور اجرا در پرديس دانشگاه تبريز تاکيد کرد: مصوبه جلسه مورخ 14/2/93 شوراي گسترش آموزش عالي مبني بر توقف پذيرش دانشجو در پرديس ارس کماکان به قوت خود باقي است.
همچنين اين شورا با تمديد يک بار پذيرش دانشجو در سال 93ـ94 با ظرفيت 5 نفر در رشته علوم شناختي ـ فلسفه ذهن براي پژوهشکده علوم شناختي با همکاري مجمع عالي حکمت اسلامي و دانشگاه باقرالعلوم(ع) از طريق آزمون اختصاصي ويژه طلاب موافقت به عمل آورد.
بر اساس اين گزارش، شوراي گسترش آموزش عالي با ايجاد مؤسسه آموزش عالي غيردولتي ـ غيرانتفاعي فراز در گچساران با زمينه فعاليت عام نيز موافقت قطعي کرد.
دکتر ابوالحسن رياضي از اجراي اين طرح از اول مهرماه خبر داد و گفت: دو دانشگاه صنعتي خواجهنصيرالدين طوسي، علم و صنعت و دو مرکز فني و حرفهاي قرار است به صورت آزمايشي در اين طرح همکاري کنند و اين طرح بتدريج براي همه مقاطع تحصيلي اجرا خواهد شد.
وي با بيان اينکه اين طرح قرار است در دو مرحله انجام شود، افزود: درمرحله اول 20 هزار دانشجو از خدمات کارت هوشمند استفاده خواهند کرد و خدمات اين کارت شامل اختصاص يافتن درصدهاي مختلف تخفيف در استفاده از رستورانهاي پيرامون دانشگاه، رستورانهاي بخش خصوصي داراي شعبه درداخل دانشگاه، سلف سرويس دانشگاهها، تسهيلاتي براي استفاده از حمل و نقل عمومي، بن کتاب و... ميشود.
معاون دانشجويان داخل وزارت علوم سازمان امور دانشجويان، ادامه داد: اگر مرحله اول اجراي اين طرح موفق باشد، طرح براي بخش بيشتري از دانشجويان اجرا ميشود و دانشجويان سراسر کشور را تحت پوشش قرار ميدهد.
دکتر رياضي در ادامه از همکاري شهرداري تهران در اين خبر داد و اظهار کرد: شهرداري تهران اعلام آمادگي کرده است که در مجموعههاي تحت مديريت شهرداري 50درصد تخفيف در نظر بگيرد و تخفيف ساير بخشها نيز از سوي بخش خصوصي و صندوق رفاه ارايه ميشود.
وي در پايان افزود: استفاده از امکانات ورزشي، سالنهاي سينما، خدمات و تسهيلات گردشگري و ميراث فرهنگي بعد از موفقيت طرح در مرحله اول امکانپذير خواهد شد.
دکتر علوی فاضل درباره چگونگی و نحوه پذیرش دانشجو در دانشکده خبر دانشگاه آزاد اسلامی توضیحاتی را ارائه داد. این دانشکده قرار است پس از کسب مجوز از شورای گسترش وزارت علوم در رشتههای مصوب جدید، از مهر امسال دانشجو پذیرش کند. دکتر مجتبی علوی فاضل با بیان این خبر افزود: با توجه به اینکه دانشگاه آزاد تعداد زیادی از رشتهها در مقاطع تحصیلات تکمیلی یعنی کارشناسی ارشد و دکتری مصوب شورای گسترش آموزش عالی را دارد که در زمان انتخاب رشته در دفترچهکنکور نبوده، این فرصت برای داوطلبان فراهم شده است تا در زمان اعلام نتایج، افرادی که پذیرفته شدهاند اولویت انتخابی خود را با توجه به رشتههای جدید انتخاب کنند. وی ادامه داد: رشتههای مصوب جدید در دانشکده خبر که به زودی راهاندازی میشود نیز مشمول همین موضوع خواهد شد، به گونهای که داوطلبان رشتههایی نظیر روزنامهنگاری، خبرنگاری، علوم ارتباطات، مدیریت رسانه واحد تهران مرکز، میتوانند در زمان اعلام نتایج پذیرفته شدگان، انتخاب رشته مجدد داشته باشند. به گزارش آنا، دکتر میرزاده روز گذشته طی نامهای، رسماً دستور تأسیس دانشکده خبر در واحد تهران مرکزی را صادر کرد و به معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد تا با همکاری واحد تهران مرکزی، نسبت به تأسیس دانشکده خبر برای دوره تحصیلات تکمیلی، برنامهریزی و ترتیبی اتخاذ شود که از مجوزهای موجود و (در صورت نیاز، اخذ مجوز از کمیسیون سه نفره توافقهای اخیر با وزارت علوم) استفاده و از مهرماه 93 در واحد تهران مرکز دانشجو پذیرفته شود. گفتنی است رئیس دانشگاه آزاد در دیدار دوستانه با اهالی رسانه، در پاسخ به مطالبه خبرنگاران برای فراهم کردن امکان تحصیلات تکمیلی در رشته خبرنگاری، پیشنهاد تأسیس دانشکده خبر را مطرح کرد که با استقبال خبرنگاران روبرو شد.
تحولات بي حد و حصر در بنيان هاي جوامع ،كه بر اثر حركت از دوران گذار به سمت زندگي ماشيني و صنعتي رخ داده، به پديد آمدن شكاف هايي منجر شده كه انسان هاي امروز را ناگزير از همنواسازي خود با شرايط جديد كرده است. در چنين فضايي، بحران هايي پيش روي افراد پديد مي آيد كه اگر متوقف نشود دنياي روحي ، رواني آنها را متلاطم مي كند. آسيب هاي اجتماعي و روحي و رواني از جمله طلاق، اعتياد، خودكشي ، مشكلات تحصيلي، اختلافات خانوادگي، نارضايتي شغلي، اضطراب ، افسردگي و.....محصول تحولات زندگي صنعتي اند.سؤال اينجاست كه در كنار توسعه شگفت انگيز علوم و فنون دانش امروز چه چيزي بايد بتواند پاسخگوي بحران هاي روحي ،رواني انسان ها باشد؟ بحران هايي كه متعاقب پيشرفت علوم و تكنولوژي بر انسان ها رخ نموده است . در پاسخ به اين سؤال علم « مشاوره و روانشناسي » قد علم مي كندمشاوره از تمامي فعاليتهاي اخلاقي تشكيل يافته است كه در آن مشاور متعهد، تلاش مي كند تا به مراجع كمك كند تا به آن دسته از رفتارهايي بپردازد كه بتواند به حل مشكلات و مسائل اومنجر شوند. ازطريق مشاوره و راهنمايي فرد نه تنها وضع فعلي خود رادرك مي كند،بلكه از آنچه كه به صورت آن در خواهدآمدنيز آگاه مي شود.راجرز معتقد است كه هدف بيشتر مشاغل ياري دهنده كه شامل مشاوره وراهنمايي نيز مي شود،افزايش رشد شخصي ورواني فرد در مسير رشد اجتماعي است.هم چنين ازطريق « خدمات راهنمايي ومشاوره »مي توان تواناييها ونيز محدوديت هاي دانش آموزان راشناخت واز امكانات موجود حداكثر استفاده را به عمل آورد.مشاور تحصيلي با شناخت دانش آموزان در زمينه هاي گوناگون مي تواند آنان را به رشته هاي تحصيلي مناسب راهنمايي كندوآنان را در حل مشكلات ياري دهد. اهداف آموزش وپرورش زماني تحقق خواهند يافت كه برنامه ها و محتواي آموزشي با توجه به نيازها وامكانات دانش آموزان تهيه و اجرا گردند. .در مقاله حاضرپس از ذكر مقدمه اي چند د رقسمت تجزيه وتحليل مطالب به ترتيب به فايده و اهميت مشاوره،تاريخچه ي راهنمايي و مشاوره،تعاريف راهنمايي و مشاوره،اهداف مشاوره وراهنمايي،ضرورت مشاوره در مدارس ،مشاوره وراهنمايي در نظام آموزش و پرورش ، نقش مشاور در مدارس،امور تحصيلي،تأمين بهداشت رواني،دانش آموزان و مهم ترين وظايف كادر آموزشي در برابر برنامه مشاوره و راهنمايي پرداخته شده است.
مقدمه: انسان تنها موجودي است كه با همنوعان خودبه تبادل نظر مي پردازد وبراي شناخت وحل مشكلات خود با آنان مشورت وازراهنمايي آنان استفاده مي كند .راهنمايي ومشورت درطول زندگي آدميان مطرح بوده وآنان باكساني كه مورد قبول واعتمادشان بوده مشورت مي كرده اند .......
برای مشاهده ادامه مقاله بر روی گزینه ادامه مطلب کلیک فرمایید
با توجه به اهمیت فوق العاده و شگفت انگیز نوازش های جسمی و کلامی در افزایش شادابی فرزندان و مشاهده ی مکرر غفلت خانواده ها از این موضوع مهم ، بر آن شدم تا نکاتی را مورد اشاره و تاکید قرار دهم به این امید که والدین گرامی که نگران رشد و تربیت فرزندان دلبند خود هستند با استفاده از راهکارهای قابل اجرایی که ذکر خواهد شد روابط صمیمانه و نزدیکتری با فرزندان خود داشته باشند و در نتیجه میزان شادابی فرزندان خود را افزایش دهند.
همه می دانیم که انسان نیازهایی دارد که برای ادامه ی حیات باید آنها را براورده نماید و غفلت از آنها سلامت او را به خطر انداخته و او را به سوی مرگ و نیستی سوق می دهد بنابراین نه تنها انسان بلکه تمام موجودات زنده تلاش می کنند برای زنده ماندن خود به هر قیمتی که شده این نیاز ها را برآورده کنند . لازم به تاکید است که اگر این نیازها در جای اصلی خود وبه روش معمول و مطلوب برآورده نشود ممکن است از راه های غیر معمول و حتی خطرناک برآورده شود در ادامه به نمونه هایی از این نیاز ها اشاره می کنیم .
نیاز به هوا :
اولین نیاز ما به تنفس می باشد . ما به وسیله نفس کشیدن اکسیژن مورد نیاز بدن خود را تامین می کنیم و بدون تنفس بیشتر از 5 دقیقه زنده نمی مانیم.حالا تصور کنید که در اتاقی قرار گرفته اید که به دلیل بسته بودن در و پنجره هوای لازم وارد آن نمی شود و شما پس از مدتی احساس خفگی می کنیدو سعی می کنید پنجره را باز نمایید در صورتی که باز کردن پنجره امکان پذیر نباشد شما تلاش می کنید که آن اطاق را ترک نمایید و به جایی بروید که هوای مناسب و کافی برای تنفس داشته باشد.
نیاز به آب:
آب لازمه حیات تمام موجودات زنده می باشد و ما انسانها حداکثر 24 ساعت بدون آب زنده می مانیم . پس از این مدت کلیه ها از کار می افتد و ما دچار مشکل می شویم و در صورتی که از تجهیزات پزشکی خاص استفاده نکنیم مرگ ما حتمی است .حال اگر ما در محیطی باشیم که پس از احساس تشنگی آب کافی در آنجا وجود نداشته باشد سعی می کنیم که آن محیط را ترک کرده و به جایی برویم که آب کافی و سالم وجود داشته باشد لازم به تذکر است که اگر مدت زمان تشنگی ما طولانی شود و به آب سالم دسترسی پیدا نکنیم ، به محض اینکه به آب رسیدیم از شدت تشنگی بدون توجه به این که آن آب سالم و بهداشتی هست یا نه آن را مورد استفاده قرار می دهیم.
نیاز به غذا:
برای همه ما بدیهی است که غذا از نیاز های اصلی می باشد و بدون غذا ادامه ی زندگی امکان پذیر نمی باشد. حاکثر زمانی که ما بدون غذا زنده می مانیم 5 تا 7 روز می باشد .در صورتی که در منزل یا محل زندگی ما غذا ی لازم وجود نداشته باشد ، تلاش می کنیم تا به محلی برویم که غذای کافی برای ما وجود داشته باشد و اگر شدت گرسنگی زیاد باشد فرد گرسنه به هر نوع غذایی راضی می شود و آن را مورد استفاده قرار می دهد و به سالم و بهداشتی بودن آن توجهی نمی کند.
تمام موجودات زنده اعم از گیاه یا جانور در نیاز های نام برده در بالا مشترکند و در صورتی که با کمبودی مواجه شوند سعی و تلاش خود را در جهت تامین و برآورده کردن آن نیاز افزایش می دهند.موجوداتی که امکان مهاجرت داشته باشند به مکان هایی که آب و غذای کافی وجود داشته باشد مهاجرت می کنند و گونه هایی که امکان جابجایی ندارند به خصوص آنهایی که اسیر دست انسان هستند با این کمبودها و به عبارتی مرگ دست و پنجه نرم می کنند و عوارض سوء تغذیه برای آنها اجتناب ناپذیر است.
همه ی ما به نیازهای گفته شده در بالا توجه داریم و نهایت سعی خود را می کنیم تا خود و خانواده و فرزندان ما از این نظر تامین باشند و کمبودی احساس نکنند و این وظیفه ی کوچکی است که به عهده گرفته ایم و مسئولیت آن را هم می پذیریم و هیچ منتی هم سر کسی نمی گذاریم و طلبکار هم نیستیم.آیا تا همین جا کافی است ؟ آیا در این حد به خود وخانواده و فرزندان توجه کردن و نیازبه آب و غذا و لباس آنها را برطرف کردن کافی است ؟ آیا همین که فرزند ما نسبت به آب و غذا احساس تشنگی و گرسنگی نداشته باشد کافی است؟ اگر کافی است پس چرا حدود 20درصد دانش آموزان جامعه ما افسرده هستند و احساس غمگینی می کنند؟چرا تعدادی از بچه های ما نسبت به والدین خود پرخاشگری می کنند ؟چرا تعدادی از فرزندان ما کم در خانه می مانند و به محض رسیدن از مدرسه به خانه و گذاشتن کیف و کتاب به بهانه های مختلف خانه را ترک می کنند و تا دیر وقت به خانه برنمی گردند و ممکن است دیر یا زود به افراد غیر قابل اعتماد بیرونی چراغ سبز نشان دهند؟ چرا تعدادی از بچه های ما بهانه گیر شده اند و کفتر و موتور و موبایل و ... می خواهند ؟آیا نباید فکر کنیم که این ها نیز نمونه هایی از گرسنگی و تشنگی است که بچه های ما را رنج می دهد و آنها سعی می کنند به هر طریق که بتوانند خود را از نظر عاطفی و روانی سیر نمایند؟
نیاز به توجه
پدران و مادران گرامی که دغدغه ی رشد و تعالی و شکوفا شدن فرزند خود را دارید ، نیاز دیگری هم هست که از آن غفلت کرده ایم و در فضای امن خانه به آن نپرداخته ایم و فرزندان ما احساس گرسنگی و تشنگی آن را می کنند و آن نیاز به توجه است نیاز به دیده شدن و نیاز به تایید.
پدر و مادر گرامی لازم است در طول شبانه روز بارها و بارها فرزند خود را در هر سن وسالی که هست در آغوش بگیری ، او را ببوسی و به وجودش افتخار کنی و از این نترسی که مبادا فرزندت لوس شود .
لازم است صبح سر سفره ی صبحانه کنار فرزندت بنشینی، موقع رفتن به مدرسه بدرقه اش کنی و وقتی که بر می گردد منتظرش باشی ، به استقبال او بروی و احساس دلتنگی و دوست داشتنت را به تقدیم کنی .
لازم است بارها و بارها با فرزندت بازی کنی و از او ببازی نه اینکه فقط به گذشته ات افتخار کنی و شرایط سخت زندگیت را به رخ او بکشی و...
اگر چنین کردی و از او توقع نداشتی او را سیر کرده ای و مطمئن باش که وقتی او سیر شد می تواند انتظارت را برآورده نماید .وقتی سیر شد می تواند به تو محبت کند و احترام بگذارد.وقتی سیر شد به بهانه های مختلف پرخاش نمی کند و عصبانی نمی شود.وقتی سیر شد استرس او هم کم می شود و مهربان می شود. وقتی که سیر شد تلاش درسی او هم بیشتر می شود چون دیگر و وقت و انرژی خود را صرف رفع گرسنگی و تشنگی عاطفی و روانی خود نمی کند.
پدر و مادر گرامی به جای اینکه رفتارها ی منفی و اشتباهات فرزند خود را زیر ذره بین بگذاری و آنها را بزرگ کنی ، رفتارهای مثبت او را ببین تا خود را و توانمندی هایش را باور کند . آری فرزندان ما در حال تمرین زندگی هستند و خطا و اشتباهات کوچک برای آنها طبیعی است .اگر توانستی رفتارهای مطلوب و مثبت فرزندت را بزرگ کنی ، رفتار ها و صفات منفی کم رنگ خواهد شد و به مرور از بین خواهد رفت.
موفقیت معانی زیادی دارد بنابراین ممکن است افراد مختلف با توجه به نظر ودیدگاه خاص خود موفقیت را تعریف نمایند و با توجه به آن تعریف خود را فردی موفق یا ناموفق بدانند.تعریف یک فرد از موفقیت می تواند که باعث شود فرد به راحتی موفقیت را تجربه کند و ازرسیدن به موفقیت احساس لذت کند یا اینکه در رسیدن به موفقیت مورد نظر خود، دچار زحمت و گرفتاری شود.
برای مشاهده ادامه مقاله بر روی گزینه ادامه مطلب کلیک فرمایید .
نکاتی بسیار مهم در ارتباط با یادگیری، مطالعه و برنامه ریزی
اگر زندگی یک دانش آموز را مورد بررسی قرار دهیم به این نتیجه می رسیم که او بیشتر وقت و انرزی خود را صرف یادگیری می نماید. حتی دانش آموزانی هم که در ظاهر بی تفاوت و بی انگیزه هستند اگر مورد مصاحبه قرار گیرند مقدار زیادی استرس و نگرانی در ارتباط با یادگیری از خود بروز می دهندبا بررسی عمیق زندگی آنها متوجه می شویم که دلیل بی تفاوتی یا بی انگیزگی آنها گذشته ناموفق آنها است به این صورت که تلاشهای ناموفق آنها در گذشته باعث شکل گیری یک حس ناتوانی و ناامیدی در آنها شده است به طوری که در حال حاضر برای بهبود وضعیت خود تلاش زیادی نمی نمایند.در این مقاله ی کوتاه سعی می شود مطالبی ارائه شود که مطابق با قوانین علمی یادگیری و فراموشی بوده و باعث بهبود وضعیت یادگیری دانش آموزان شود .
فرآیند یادگیری
یادگیری به زبان ساده یعنی انتقال آنچه که در محیط اطراف ما وجود دارد به مغز . این انتقال از طریق حواس و سیستم عصبی انجام می شود .
هر حس ،مطالب دریافتی را به مرکز مخصوص خود در مغز ذخیره می کند . یعنی مطالب خوانده شده در مرکز بینایی مغز و مطالب شنیده شده در مرکز شنوایی مغز و مطالب نوشته شده در مرکز لامسه ی مغز ذخیره می شوند .اگر یک مطلب به کمک چند حس یادگرفته شود در چند مرکز مغز نگهداری می شود و بنابراین یادآوری آن در مواقع لزوم مطمئن تر خواهد بود ، به همین علت است که متخصصان یادگیری به فراگیران توصیه می کنند که از روش های مختلف برای یادگیری دروس استفاده کنند تا یادگیری و یادآوری مطمئن تری داشته باشند.
روش های یادگیری
1- خواندن
خواندن بهتر است بدون صدا و بدون حرکت لب و فقط با چشم باشد .
مغز ما معنا و مفهوم کلی مطالب را بهتر در خود نگه می دارد تا جزئیات را بنابراین هنگام خواندن یک متن بهتر است از تیتر شروع کنیم و تا تیتر بعدی ادامه دهیم بعضی از دانش آموزان عادت کرده اند که سطر به سطر بخوانند و برای یادگیری یک جمله را بارها و بارها تکرار می کنند و زمانی که احساس کردند آن جمله را حفظ شده اند به یادگیری جمله ی بعدی می پردازند در چنین شرایطی مغز باید جملات جدا از هم را به هم ربط دهد تا به یک مفهوم کلی برای ذخیره کردن دست یابد این کار برای مغز بسیار سخت بوده ، زمان زیادی لازم داشته و ضمن ایجاد خستگی برای یادگیرنده نتیجه ی کمی را عاید او می کند.
2- گوش کردن
وقتی ما به مطلبی گوش می دهیم این مطالب از طریق حس شنوایی وارد مرکز شنوایی مغز شده و در آنجا ذخیره می شود.برای اینکه یادگیرنده هنگام گوش کردن تمرکزبیشتری داشته باشد بهتر است قبل ازشروع کلاس درس نسبت به مطالب آمادگی ذهنی داشته باشد.برای ایجاد آمادگی ذهنی لازم است دانش آموزان قبل ازتدریس معلم نگاه مختصری به درس داشته باشند.
3- نوشتن
وقتی ما مطلبی را می نویسیم آن مطلب ازطریق دو حس لامسه و بینایی وارد مغزما شده و در دو مرکزلامسه و بینایی ذخیره می شود .نوشتن مطالب به منظور یادگیری چند فایده دارد :
أ- ازطریق نوشتن بهتر یادمی گیریم.
ب- وقتی که می نویسیم یاد گیری خود را مورد بررسی قرار داده و از میزان آن آگاه می شویم .
ت- هنگام نوشتن تمرکزبیشتری روی مطالب داریم چون بدون تمرکزکارنوشتن ادامه پیدا نمی کند.
ث- اگر هنگام نوشتن جلسه امتحان را برای خود مجسم کنیم استرس امتحان کاهش می یابد.
ج- هنگام نوشتن ما بیشتر فعال هستیم بنا بر این حالت بی حوصلگی برای ما اتفاق نمی افتد .
4- گفتن از حفظ برای خود باصدای آرام
گفتن از حفظ برای خود تکمیل کننده ی یادگیری ما می باشد هنگامی که ما مطالب را بیان می کنیم ضمن اینکه مرکزگفتار ما فعال است وکلمات را به یاد می آورد ،مرکز شنوایی هم فعال بوده و مطالب را در خود ذخیره می کند.گفتن از حفظ در فرایند یادگیری ما چند فایده دارد:
1- با این کار ما یادگیری خود را چک کرده و به نقاط ضعف و قوت یادگیری خود پی می بریم .
2- ما در این حالت فعال بوده و تمرکز بیشتری خواهیم داشت .
3- حالت خواب آلودگی و بی حوصلگی ما کمتر خواهد بود.
4- استرس ما ازامتحانات شفاهی و صحبت در جلو جمع کاهش می یابد.
دفعات فراموشی
معمولا" مطالبی که ما برای بار اول یاد می گیریم اگر تکرار وتمرین نشود در فردای آن روزبه میزان 80 درصد فراموش می شود ، وقتی که همان مطلب را برای بار دوم یادمی گیریم اگر تمرین وتکرار نشود ، پس ازیک هفته در حدود 50درصد آن فراموش می شود.وقتی که همان مطلب برای بار سوم یادگرفته می شود در صورتی که تکرار و تمرین نشود پس ازیک ماه در حدود 20 درصد آن فراموش می شود وقتی که همان مطلب برای بار چهارم یادگرفته می شود میزان فراموشی به کمتر از10درصد می رسد.
قوانین یادگیری
1- هر موضوعی که در اطراف ما وجود دارد ازطریق حواس پنج گانه به مغزمنتقل می شود .
2- هر حسی مطالب دریافتی را در مرکزمخصوص به خودش ذخیره می کند.
3- یادگیری از طریق چند روش باعث ارسال به چند مرکزمغزی می شود .
4- ذخیره یک مطلب در چند مرکز مغزی یادگیری و یادآوری مطمئن تری را بدنبال دارد.
5- یادگیری بار اول در حدود 80 درصد فراموش می شود.
6- فراموشی پس از4 بار یادگیری یک مطلب بسیار اندک است .( زیر 10 درصد)
7- تکرار یادگیری در یک جلسه هر چند بار هم که باشد یک بار محسوب می شود.
8- یادگیری با فاصله ی زمانی موثرتر ازیادگیری فشرده و پشت سر هم است.
9- هر چه یادگیرنده در جریان یادگیری فعال تر باشد ، میزان یادگیری بیشتر است.
10- اگر یادگیرنده با اراده و اختیار خود وارد فرایند یادگیری شود یادگیری سریتر و بیشتری خواهد داشت.
11- یادگیری ،یادگیری می آوردیعنی یادگیری مطالب قبلی باعث سرعت بخشیدن به یادگیری مطالب بعدی می شود.
12- مغزما همیشه باید یک خوراک فکری قابل هضم داشته باشد یعنی نمی توانیم لحظه ای را تصور کنیم که مغزهیچ فرآیند فکری نداشته باشد.
13- جذب مطالب آسان و قابل هضم برای مغزاولویت دارد یعنی مغزما بین دو مطلب آسان و سخت که همزمان در اختیارش قرار بگیرد مطلب آسان تر را انتخاب می کند.
14- اگر بخواهیم که مغزمطالب مورد نظر ما را قبول کند باید با آمادگی ذهنی یاد گیری خود را شروع نمائیم یا با دست کاری و دخل و تصرف آن مطلب را آسان کنیم.
اصول برنامه ریزی درسی
با توجه به قوانین یادگیری و فراموشی که پیشتر گفته شد طوری برنامه ریزی می کنیم که یک مطلب دست کم 4 بار در طول یک هفته یادگرفته شودتا میزان فراموشی به حداقل خود برسد.
مراحل یک برنامه ریزی درسی مناسب برای یک دانش آموزاول راهنمایی تا پایان دوره ی متوسطه به صورت زیر است:
1- صرف نهار پس از رسیدن به منزل
2- خواب به مدت 30 تا 60 دقیقه
3- نوشتن تکالیف یا مرور دروس برنامه امروز برای هر درس به مدت 30 تا 45 دقیقه و بعد از هر درس به مدت 15 تا 20 دقیقه استراحت .(این مرحله باید تا ساعت 18 یا 19 تمام شده باشد.)
4- مطالعه ی دروس برنامه ی فردا برای هر درس به مدت 30 تا 45 دقیقه وبعد ازهر درس به مدت 15 تا 20 دقیقه استراحت .( این مرحله بهتر است تا ساعت 22 تمام شده باشد .)
5- نگاه کردن به درس جدید قبل ازتدریس دبیر به مدت 2 تا 5 دقیقه.
6- خواب ازساعت22تا 6 صبح فردا .( بهترین زمان بیدار شدن زمان اذان صبح تا 20 دقیقه قبل ازطلوع آفتاب می باشد.
نکته ی مهم : بازی و سرگرمی به اندازه وقت یک درس یعنی 60 دقیقه و حداکثر استفاده ازتلویزیون 70 دقیقه برای یک دانش آموز نوجوان توصیه می شود.
قبل از هر چیز، باید بپذیرید که «نه» گفتن حق شماست. اگر بتوانید «نه» گفتن را در شرایط صحیح تمرین کرده و انجام دهید، در مدتی کوتاه متوجه می شوید که به آن بدی که فکر می کنید هم نیست. بقیه کم کم شما را درک می کنند و مقاومت نشان نمی دهند. نگرانی از «نه» شنیدن ِ افراد از طرف ما، در واقع فقط یک نگرانی بی مورد و فرضی است.
اما اگر مطمئن نیستید که چگونه باید «نه» گفتن را انجام دهید، این هفت راه حل ساده برای شما هستند. توجه داشته باشید که هر یک از این متد ها را باید در شرایط خاص خودشان امتحان کنید.
۱- بگویید: در حال حاضر به حدی گرفتار سایر امور هستم که نمی توانم برای سایر کارها وقتی اختصاص دهم. اگر شما گرفتار انجام اموری خاص باشید، مطمئناً توانایی قبول درخواست یا پیشنهاد دیگری را ندارید. پس اگر وضعیت خود را برای کسانی که درخواستی با شما مطرح می کنند، شرح دهید، مطمئناً شرایط شما را درک خواهند کرد. در این صورت در آینده نیز قبل از اطمینان از وضعیت کاری شما، درخواست بی جایی نخواهند داشت.
۲- بگویید: الان وقت خوبی نیست. من درگیر کاری هستم که تا چند ساعت/روز/هفته دیگر تمام می شود. حتماً بارها پیش آمده که کسی به صورت ناگهانی از شما درخواستی می کند و یا پیشنهادی برای شما دارد. مثلاً در زمانی که شما در جلسه ای مهم بوده و یا مشغول انجام کاری خاص هستید. «نه» گفتن در چنین موقعیت هایی بسیار ساده تر از سایر اوقات است. شما به راحتی با مقرر کردن زمانی دیگر، می توانید به دوست خود بفهمانید: الان «نه»! البته همین که وقت دیگری را پیشنهاد می دهید، خود را متمایل به کمک نشان داده اید و این مساله حسی خوب را در طرف مقابل ایجاد خواهد کرد.
۳- بگویید: من خیلی دوست دارم در این قضیه کمک کنم، اما… در برخی مواقع پیشنهادات و درخواست هایی با شما مطرح می شود که ممکن است مجبور شوید به دلایل مختلف از «نه» گفتن طفره روید. اما یکی از بهترین متدها این است که در کنار تمایل نشان دادن در کمک به فرد متقاضی، با جمله ای شبیه جمله فوق، دلیل موجهی برای عدم پذیرش درخواستش بیاورید. برای مثال، ممکن است از شما به عنوان یک وبلاگ نویس درخواست شود که کاری انجام دهید. در چنین وضعیتی چنانچه نمی توانید پیشنهاد را قبول کنید، بهتر است علاوه بر نشان دادن تمایل تان، سایر امور یا پروژه های کاری را مانع قبول درخواست برشمرید. در این صورت ‘«نه» گفتن’ را با موفقیت انجام داده اید.
۴- بگویید: به من کمی فرصت بدهید که در این خصوص فکر کنم. سپس به شما خبر می دهم. گاهی، «نه» جواب قطعی شما به یک درخواست خاص نیست. اگر شما علاقمند به انجام یک کار یا قبول یک پیشنهاد هستید، شاید لازم باشد قبل از آن به وضعیت کارها و وظایف فعلی خود نگاهی بیاندازید. همچنین شاید برای فکر کردن در خصوص آن پیشنهاد خاص و بررسی جوانب مختلف آن، به زمان کافی نیاز داشته باشید. پس صادق باشید و به جای «بله» یا «نه» گفتن های فوری، مقدار مشخصی زمان (یک روز/یک هفته/…) برای فکر کردن، از طرف مقابل بخواهید.
۵- بگویید: این پیشنهاد، چندان با روحیات/شرایط/منافع/نیازهای من سازگار نیست؛ با این حال به فکرش هستم. اگر شخصی سعی دارد پیشنهاد یا درخواستی را با شما مطرح کند که از نگاه شما چندان جذاب نیست، به جای «نه» گفتن، وی را در قالب جمله فوق، از شرایط موجود مطلع کنید. در این صورت بحث و تبادل نظر های بیشتری صورت می گیرد تا به توافق نهایی برسید. نکته مهم در این متد این است که بتوانید به وی بفهمانید که به دنبال چیز دیگری هستید. در این صورت او را متوجه اشتباهش کرده اید بدون اینکه بی احترامی کرده یا به درخواستش بدون توجه «نه» گفته باشید. فرد مقابل این رفتار شما را محترمانه و هوشمندانه می بیند و در آینده نیز روی شما حساب ویژه ای باز می کند.
۶- بگویید: شاید من فرد مناسبی برای انجام این کار نباشم. فکر می کنم آقا/خانم X گزینه بهتری باشد. اگر از شما کمکی خواسته می شود یا شغلی به شما پیشنهاد می شود که -از لحاظ فنی- نمی توانید یا -بخاطر درگیری های شغلی یا شخصی- امکان کمک رسانی را در خود نمی بینید، می توانید فرد بهتری را پیشنهاد دهید. البته توجه داشته باشید که فردی که پیشنهاد می دهید را هم به دردسر نیاندازید! در این صورت با یک تیر چند نشان زده اید. هم بسیار محترمانه «نه» گفته اید، هم ممکن است از طریق شما شغل مناسبی برای فردی که پیشنهاد داده اید، ایجاد شود.
۷- بگویید: «نه»؛ نمیتوانم قبول کنم! اما ساده ترین و مشخص ترین راه برای عدم قبول یک درخواست یا پیشنهاد، این است که به صورت مستقیم به درخواست دهنده بگویید: «نه»! اگر هیچکدام از شرایط فوق برای «نه» گفتن ایجاد نشده، «نه» گفتن به صورت مستقیم بهترین و صادقانه ترین راه ممکن است. مطمئن باشید که از عکس العمل محترمانه طرف مقابل در قبول «نه» از طرف خودتان، شگفت زده خواهید شد.
***
به یاد داشته باشید که یادگیری ‘«نه» گفتن’، خود یک هنر است. اما توجه داشته باشید که این هنر همیشه نیازهای شما را برآورده نمی کند. گاهی اوقات قبول برخی درخواست ها، مسئولیت ها و پیشنهادات می تواند بیشتر از هر وقت دیگری به نفع شما باشد. پس با دقت و با در نظر گرفتن جوانب پاسخگوی درخواست های افراد باشید
در دوره متوسطه يك بار دانشآموزان انتخاب رشته تحصيلي را تجربه ميكنند. در واقع اين انتخاب يكي از سرنوشت سازترين انتخابهاي دانشآموزان است. با اين كار آنان در راهي قدم ميگذارند كه زمينه دانش و توانايي آنان را تعيين ميكند. فرصت بعدي براي انتخاب رشته تحصيلي هنگامي است كه دانشآموزان براي ورود به دانشگاه ثبت نام ميكنند. آنان پس از شركت در آزمون سراسري و در صورتي كه مجاز به انتخاب رشته شوند، رشته و دانشگاه محل تحصيل خود را بر ميگزينند و بدين شكل بار ديگر سرنوشت خود را با يك انتخاب رقم ميزنند. انتخاب رشته تحصيلي اهميت فراواني دارد زيرا انتخاب نادرست رشته تحصيلي سبب افت علمي كشور، تضييع منابع اقتصادي و انساني، بي تفاوتي و بي انگيزه شدن دانشجو نسبت به مسائل اجتماعي و ايجاد اختلالات رواني در زندگي فردي و اجتماعي دانشجو مي گردد.
انتخاب رشته تحصيلي در هنگام پايان مقطع تحصيلي اول دبيرستان يکي از دغدغه هاي مهم دانش آموزان و والدين آن ها مي باشد زيرا انتخاب درست رشته تحصيلي يکي از دلايل موفقيت تحصيلي و شغلي دانش آموزان در آينده مي باشد. براي يک انتخاب رشته درست بايد ويژگي هاي خود دانش آموز از جمله ميزان بهره هوشي ، نمرات تحصيلي او ، تعيين نقاط قوت و ضعف او در دروس مختلف ، بررسي علايق و استعدادهاي او در زمينه رشتهها و مشاغل مورد بررسي قرار گيرد و والدين در اين زمينه مي توانند با دادن اطلاعات فراوان و واقعي و همچنين ايجاد روحيه عالي و اعتماد به نفس قوي در فرزند خود اين توانايي را در او به وجود بياورند تا بتواند بهترين رشته مورد علاقه خود را انتخاب کند.
دانش آموزان براي انتخاب رشته بايد کاملا آزاد باشند و خودشان شخصا براساس استعداد و علاقه دروني خودشان تصميم بگيرند و طوري نباشد که دانش آموزي فقط براي رضايت والدين و يا اطرافيانشان رشته خود را انتخاب کنند.
نکته مهم در انتخاب رشته در دبيرستان علاقه و ميزان پيشرفت درسي و انگيزه خود جوش هر دانش آموز به درس هاي اصلي آن رشته تحصيلي است ، يعني دانش آموزان از خواندن و مطالعه درس هاي آن رشته شخصا لذت ببرد و احساس تسلط بر آن درس را در خود احساس کند.
رشته تحصيلي که مورد علاقه افراد نباشد باعث از بين رفتن بسياري از لذت ها و موفقيت ها در فرد مي شود و بسيار اتفاق افتاده است که دانش آموزان فعال و با استعداد به خاطر اينکه رشته تحصيلي مناسبي را در دبيرستان انتخاب نکردند در ادامه تحصيل و يا پيدا کردن شغل مرتبط با رشته خود ناکام ماندند.
شناخت رشته و سپس انتخاب رشته در هنگام انتخاب رشته تحصيلي بسيار مهم و موثر مي باشد و والدين ، دانش آموزان ، معلمان ، مشاوران و رسانه ها در شناخت و ارايه رشته هاي مختلف به دانش آموزان وظيفه سنگيني را بر عهده دارند.
داشتن علاقه از مهمترين مسائل انتخاب رشته تحصيلي مي باشد زيرا ميل و علاقه فرد به رشته مورد نظر باعث تلاش ، کوشش و صرف انرژي موثر مي شود.
يکي ديگر از عوامل مهم در انتخاب رشته را شناخت رشته تحصيلي و عاقبت انديشي در انتخاب آن است .توانايي علمي و استعداد فرد و همخواني آن با رشته مورد نظر گاهي مورد علاقه دانش آموز نيست و دانش آموز براي انتخاب رشته بايد تمامي جوانب از جمله علاقه ، استعداد ، آينده آن را مدنظر قرار دهد.
در انتخاب رشته بايد شرايط و توان اقتصادي فرد با شرايط و هزينه هاي رشته مورد نظر همخواني داشته باشد و همچنين مراکز آموزش بايد قابل دسترسي باشند.
در انتخاب رشته بايد شرايط و توان اقتصادي فرد با شرايط و هزينه هاي رشته مورد نظر همخواني داشته باشد و همچنين مراکز آموزش بايد قابل دسترسي باشند.
انتخاب رشته تحصيلي در دروه دبيرستان مقدمه اي براي انتخاب شغل مي باشد .
پدر و مادر بايد رقابت هاي ناسالم و سليقه و علاقه ناسالم خود را در انتخاب رشته تحصيلي فرزندشان کنار بگذارند و براي انتخاب رشته تحصيلي فرزندشان شيوه مشارکتي را پيش گيرند و از افراد صاحب نظر استفاده کنند.
انتخاب رشته نبايد براي دانش آموزان به صورت تحميلي باشد زيرا باعث عدم رضايت شغلي و ترک تحصيل دانش آموزان مي شود. ملاک اصلي در انتخاب رشته نمره ، سليقه و علاقه دانش آموزان مي باشد و والدين نبايد رشته اي را به فرزند خود تحميل کنند چون اگر دانش آموزي به اجبار وارد رشته اي شود در آينده دچار مشکل مي شود.
بهترين منبع براي هدايت دانش آموزان به سمت انتخاب رشته مشاوران تحصيلي مدارس هستند که در طول سال با برگزاري آزمون ها مختلف علاقه مندي و استعداد افراد را مي سنجند. مشاوران تحصيلي نظر دبيران ، نظر والدين و دانش آموزان را سوال مي کنند و شناختي که مشاوران تحصيلي از دانش آموزان دارند بهترين ملاک براي هدايت دانش آموزان به سمت انتخاب درست رشته تحصيلي مي باشد.
نوشته شده : مشاورین موسسه مشاوره و برنامه ریزی رشد دانش
شعبه های پردیس دانشگاه های مختلف کشور به دلیل مراجعه با بسياري از جوانان به خارج از کشور برای تحصیل افتتاح گردیده . این مهاجرت ها به دلیل کمبود امکانات تحصیلی در ایران بوده است. این دانش پذیران علاوه بر تحصيل در دانشگاهها و کالجهاي بسيار ضعيف، دچار مشکلات بسياري مي شدند.
شهريه پرديس های دانشگاهی متغيير است و به عناون مثال شهريههاي تعيين شده براي مقطع کارشناسي ارشد در پرديس دانشگاهی شماره 2 شهيد بهشتی در گروه علوم انساني شامل 22 ميليون و 400 هزار ريال شهريه ثابت، 2 ميليون و 280 هزار ريال شهريه متغيير و 4 ميليون و 560 هزار ريال شهريه پايان نامه و براي ساير دورهها شهريه ثابت 28 ميليون ريال تعيين شده است.
پردیس های دانشگاهیدانشگاه تهران- جزیره کیش، منطقه آزاد تجاری ارس، دانشگاه صنعتی شریف- کیش، دانشگاه پیام نور- کیش، قشم، دانشگاه هرمزگان- قشم، دانشگاه تبریز- ارس، دانشگاه علوم و فنون دریایی چابهار- چابهار و سایر دانشگاهها دارای پردیس در شهر محل استقرار دانشگاه هستند.
یکی از شرایط تاسیس پردیسهای دانشگاهی از نظر دفتر گسترش آموزش عالی این است که چنانچه دانشگاه مایل به ایجاد پردیس دانشگاهی در شهر محل استقرار خود است، این پردیس باید خارج از سایت اصلی دانشگاه قرار داشته باشد، در این میان دانشگاههایی هستند که ساختمان پردیس دانشگاهی در سایت اصلی دانشگاه دایر است اما با حصارها و دیوارهایی از ساختمان و سایت اصلی دانشگاه منفک شده اند.
اکثر پردیسها در مناطق آزاد تجاری صنعتی یا در شهر محل استقرار خود هستند، در این میان دانشگاه شیراز دارای پردیس دانشگاهی در جزیره قشم است که به تازگی با مجوز شورای گسترش آموزش عالی پردیس خود را به شهر شیراز خارج از سایت اصلی انتقال داد.
دانشگاه تهران- جزیره کیش، منطقه آزاد تجاری ارس، دانشگاه صنعتی شریف- کیش، دانشگاه پیام نور- کیش، قشم، دانشگاه هرمزگان- قشم، دانشگاه تبریز- ارس، دانشگاه علوم و فنون دریایی چابهار- چابهار و سایر دانشگاهها دارای پردیس در شهر محل استقرار دانشگاه هستند.
سیاست آموزش عالی و دفتر گسترش در توسعه پردیسها این است که دانشگاههای مادر هر استان می توانند اقدام به تاسیس پردیس دانشگاهی کنند در حال حاضر در اکثر استانهای کشور دارای پردیس دانشگاهی هستیم.
دانشگاهها می توانند طبق آیین نامه تاسیس پردیسهای دانشگاهی و دستورالعمل اجرایی آن بخشی از ظرفیت پردیس خود را اختصاص به پذیرش دانشجوی خارجی یا دانشجویان انتقالی خارج به داخل دهند اما پذیرش دانشجوی خارجی باید با اطلاع و هماهنگی وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت امور خارجه و وزارت اطلاعات و سازمان امور دانشجویان صورت پذیرد.
از تاریخ ۳۰ شهریورماه ۹۰ که آیین نامه تاسیس پردیسهای دانشگاهی و دستورالعمل اجرایی آن به دانشگاهها ابلاغ شده است، دانشگاهها موظف شدند حتی اگر مجوزی که در سالهای گذشته تحت عنوان واحد بین الملل به آنان داده شده هنگام فراخوان پذیرش و آگهی خود و در صدور دانشنامه های دانشجویان از واژه بین الملل استفاده نکنند.
جهت کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین مرکز تماس حاصل نمایید
جهت مشاوره و ثبت نام در رشته ی دلخواه خود با شماره های با ما در تماس باشید :
سرپرست دفاتر مشاوره وزارت علوم گفت: مشاوره تحصیلی، مشکلات فردی و مشکلات تعاملی به ترتیب بیشترین آمار مراجعه دانشجویان به دفاتر مشاوره دانشگاهی طی سال گذشته را به خود اختصاص دادند.
گزارش به نقل از دکترحمید یعقوبی در گفتگو با خبرنگار مهر درخصوص اینکه در سال تحصیلی گذشته بیشترین مراجعات دانشجویان به دفاتر مشاوره دانشگاهی در چه زمینه ای بود، گفت: با توجه به این مساله که وجه ممیزه مراکز مشاوره دانشگاهی مشاوره تحصیلی است بیشترین مراجعهها به دفاتر مشاوره در خصوص مشاوره تحصیلی، برنامه ریزی تحصیلی و موارد مرتبط با تحصیل بوده است.
وی ادامه داد: بعد از مشاوره تحصیلی به ترتیب مشکلات فردی مانند اضطراب و افسردگی و مشکلات تعاملی مانند ارتباط و سازگاری با محیط های جدید بیشترین آمار مراجعه به دفاتر مشاوره را داشتند.
سرپرست دفاتر مشاوره وزارت علوم افزود: دفتر مشاوره سلامت سازمان، براساس اطلاعاتی که از گزارش عملکرد دانشگاهها دریافت می کند، به دانشگاه ها توصیه لازم را ارایه می دهد که بیشتر سیاستهای خود را در کدام جهت قرار دهند.
وی افزود: به عنوان مثال طی یکی دو سال اخیر براساس بررسی گزارش ها مشخص شد که آمار مراجعان برای مشاوره تحصیلی بیشتر از موارد دیگر است برهمین اساس طرح "انطباق پذیری مسیرشغلی" و به عبارتی "مشاوره تحصیلی شغلی" تدوین شد که براساس این طرح باید به دانشجویان مشورت دهیم که کارآفرین تربیت شوند.
یعقوبی افزود: چون بسیاری از مسایل مانند بیانگیزگی و افت تحصیلی دانشجو به ویژه در سال آخر به علت نگرانی درباره بازار کار است، اگر بتوانیم جهت گیری ذهنی آنها را تغییر دهیم می توانیم به آنها کمک کنیم.
جهت مشاوره و ثبت نام در رشته ی دلخواه خود با شماره های با ما در تماس باشید :
محمدرضا درستكار متخصص طب فيزيكي و توانبخشي در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اغلب افراد براي برطرف كردن مشكلات جسمي و رواني خود اقدام به انجام برخي كارهايي ميكنند كه نه تنها مشكل آنها برطرف نميشود، بلكه احتمال تشديد بيماري و عارضه شان نيز وجود دارد.
وي افزود: آب درماني يا هيدروتراپي روشي مهم و موثر است كه با استفاده از آن ميتوان بسياري از بيماريها و اختلالات را كاهش داد و يا از شدت آنها كاست.
درستكار با بيان اينكه تاثيرات آب به واسطه اثري است كه بر روي پوست بدن دارد، تصريح كرد: در آب درماني پوست بدن به عنوان يك عضو مهم مطرح است، چرا كه در اثر برخورد آب، گيرندههاي عصبي پوست تحريك ميشوند. تحريك ايجاد شده از طريق اعصاب بر سيستم عصبي مركزي اثر گذاشته و در واقع همين موارد موجب ايجاد اثرات آب درماني ميشود.
وي گفت: در واقع استفاده از آب درماني علاوه بر تاثير مثبت بر روي جريان خون و سوخت و ساز، عملكرد سيستم عصبي بدن را نيز به ميزان قابل توجهي بهبود ميبخشد. آب درماني همچنين بر روي تركيب خون و ميزان ترشح غدد نيز تاثيرات مثبتي بر جاي ميگذارد.
اين روزها وقتي از نمايشگرهاي صفحه لمسي سخن به ميان ميآيد، بياختيار فكرها متوجه تلفنهاي همراه هوشمند و رايانههاي لوحهاي (تبلتها) ميشود. سال 1386 كه اپل،آيفون را به بازار عرضه كرد به تبديل محصولات تجملي چون تبلتها و تلفنهاي همراه هوشمند به صنايع ميلياردي دلاري سرعت بخشيد و رقابت نرمافزاري سيستمهاي عامل iOS اندرويد و ويندوزفون به صورت ديوانهوار اقبال عمومي از اين صفحات را افزايش داده است.
به گزارش اورژانس IT باشگاه خبرنگاران،بيشتر گجتهاي لمسي موفق در چند سال گذشته در يك چيز مشترك بودهاند؛ يك صفحه لمسي خازني كه (capactive) داراي قابليت تشخيص وروديهاي متعدد در يك زمان است. به اين ترتيب تعامل با يك موبايل جديد اندرويدي درست مانند تعامل با مدل اوليه يك آيفون است. با آنكه زيربناي فناوري ساخت آنها يكسان است؛ اما موارد اختلاف بين آنها فهرستي بلند بالاست. صفحه نمايشهاي لمسي امروزي كه در تبلتها و تلفنهاي همراه به كار ميروند، از نظر ساخت كمي با صفحه لمسيهاي خازني كه پيشتر ذكر كرديم، تفاوت دارند.
آنها از لايههاي متعددي تشكيل شدهاند. در بالا شما يك لايه شيشهاي يا پلاستيكي را براي حفاظت از كل لايههاي مجتمع صفحه لمسي داريد. اين لايه معمولا از جنسي ضد خش مانند شيشه Corning’s Gorilla glass ساخته ميشود تا صفحه موبايلتان در مجاورت با محتويات داخل جيب شما آسيب نبيند. لايه زيرين آن لايه خازني است كه مسئوليت هدايت مقدار ناچيزي الكتريسيته را به عهده داشته و روي لايه نازك شيشهاي ديگري قرار دارد. در قسمت زير آن خود پنل LCD جا گرفته است. هنگامي كه انگشت شما به عنوان يك جسم رساناي طبيعي صفحه را لمس ميكند، با ميدان الكتريكي لايه خازني تداخل پيدا ميكند.
داده حاصله از اين كار به يك تراشه كنترلكننده كه موقعيت محل تماس (اغلب فشار) را ثبت ميكند، انتقال يافته و از سيستم عامل ميخواهد مطابق با آن پاسخ دهد. اين مقدمات به خودي خود به طور دقيق فقط ميتواند يك نقطه تماس را در يك زمان كشف كرده و با لمس دو نقطه يا بيشتر، موقعيت نقطه تماس را غلط تفسير كرده يا اصلا حس نميكند. براي ثبت نقاط لمس متعدد به صورت مشخص، لايه خازني بايد متشكل از دو لايه مختلف باشد؛ يكي از الكترودهاي فرستنده سود ببرد و ديگري از الكترودهاي گيرنده. اين لايههاي الكترود به صورت يك شبكه توري روي صفحه نمايش گجت آرايش گرفتهاند.
هنگامي كه انگشت شما صفحه را لمس ميكند، بين آن با سيگنال الكتريكي بين الكترودهاي گيرنده و فرستنده تداخل ايجاد ميشود. زماني كه انگشت شما به عنوان يك رساناي الكتريكي، صفحه را لمس ميكند، با ميدان الكتريكي كه به وسيله الكترودهاي فرستنده ايجاد شده و به سوي الكترودهاي گيرنده ارسال ميشود، تداخل پيدا كرده و وسيله به اين ترتيب يك لمس راثبت ميكند. به دليل آرايش شبكه ميلهي الكترودي كنترلكننده ميتواند بيش از يك نقطه لمس را به طور همزمان تشخيص دهد.
بيشتر موبايلها و رايانههاي لوحهاي امروزي بين دو تا ده نقطه تماس ر ا به صورت همزمان مورد پشتيباني قرار ميدهند. سطوح چند لمسي صفحه نمايشها حركتهاي اشارهاي مانند نيشگون گرفتن (gestures) روي صفحه جهت بزرگنمايي و چرخاندن تصوير را ممكن ميكنند. هدايت و ناوبري در داخل سيستم عامل يك موبايل امروزي از امور ضروري است كه بدون توانايي صفحه نمايشها براي تشخيص همزمان لمسهاي متعدد ممكن نيست. امروزه اينها پايه و اساس تلفنهاي همراه هوشمند، تبلتها و رايانههاي دسكتاپ (PC) لمسي هستند.
امروزه ما پوشش مخصوص اولئوفوبيك (oleophobic) يا به زبان ساده ضدچربي را داريم كه به لايه رويي صفحه نمايشها افزوده شده است. اين لايه صفحه نمايش را از چربي باقيمانده در اثر انگشت محافظت ميكند. ما شاهد دو نگارش از شيشه ضد خش و نشكن گوريلا گلس هستيم كه لايه شيشهاي محافظ را نازكتر و نسبت به خط و خش مقاومتر كرده است. آخرين فناوري هم in-cell است كه لايه خازني لمسي را در خود LCD جاسازي كرده است و مجموعههاي هماهنگي از شبكههاي ميلههاي الكترودي را به كار ميبرد.
اين فناوري باعث كاهش ضخامت كلي و پيچيدگي اجزاي تشكيلدهنده صفحات نمايش لمسي شده است. با اين فناوري گجت قادر است محل نقاط لمس متعدد را به صورت همزمان و دقيقا تشخيص دهد؛ اما هيچ يك از اين تغييرات از اهميت اساسي فناوري چند نقطه لمسي خازني اصلي برخوردار نبوده و فقط شرايط باريكتر و سبكتر شدن تلفنهاي همراه را فراهم كردهاند.
آينده در دست فناوري هوا لمسي (AirTouch)
محققها بتازگي موفق به ساخت يك قاب (frame) خالي بسيار حساس و داراي ظرفيت پاسخگويي بسيار بالاي لمسي شدهاند. حسگرهاي مادون قرمز و LED تصور واضحي از هر شيئي را كه در اين قاب قرار بگيرد، ممكن ميكنند.
اين فناوري روش گرانقيمتي براي تبديل صفحه نمايشهاي بزرگ به صفحه نمايشهاي تعاملي چند لمسي است. براي سالها اين فناوري محدود مانده و درجا ميزد تا اينكه بتازگي يك نمونه آزمايشي از اين فناوري را ساختهاند كه ZeroTouch ناميده شده و گرچه در ظاهر مانند يك قاب خالي به نظر ميآيد، اما سرشار از قابليتهاي پيشرفته باورنكردني است و يك نمونه 28 اينچي كه گوشههاي صدفي دارد، ميتواند هر چه كه داخلش قرار بگيرد از جمله تماس انگشتان دست و حركات قسمتهاي ديگر بدن را نيز در يك شبكه دو بعدي نوري تشخيص دهد. جمعبندي
موفقيت تلفنهاي همراه و تبلتهاي لمسي دو اثر بزرگ از خود به جا گذاشته است؛ اول اينكه كاربران شروع به پذيرش لمسي حتي در جاهايي كه اين فناوري جايي نداشته است، كردهاند. در روي ديگر سكه، توليدكنندگان سختافزارها دنبال تكرار موفقيت گجتهاي لمسي در حوزههاي ديگري چون رايانههاي دسكتاپ، لپتاپها و الترابوكهاي داراي سيستم عامل كروم و ويندوز 8 و حتي ساعتهاي مچي هستند. همچنين كنسولهاي بازي مانند 4 PlayStation Vita، PlayStation سوني و وييو (Wii U) شركت نينتندو صفحه لمسيها را به عنوان دومين رابط كاربري ورودي سيستم علاوه بر دستههاي كنترل بازي اصليشان وارد ميدان كردهاند. رايانههاي يكپارچه (All-in-one) يا آيو (AiO) نيز از نمونههاي حضور فناوري لمسي در رايانههاي دسكتاپ هستند؛ اما در آينده نزديك ديگر نيازي به لمس هيچ صفحه يا شيئي براي تعامل با گجت يا رايانهتان نداريد، چرا كه همه اين تعاملها را با لمس كردن هوا انجام خواهيد داد!
بيشتر خرابيهاي رايانه به هارد ديسك و ديسك درايوها مربوط ميشود و چه بسا گارانتيهاي مادامالعمر روي قطعات ديگر حاكي از كم ايراد بودن آنها است.
به گزارش باشگاه خبرنگاران،يكي از مشكلاتي كه بيشتر كاربران رايانه با آن روبهرو ميشوند اين است كه ديسك درايو، ديسك را به درستي نميخواند و يا حتي گاهي ديسك را بهطور كامل شناسايي نميكند. با فرض اين كه ديسك كاملا سالم باشد، مشكل به ديسك درايو مربوط ميشود. مرسومترين علتي كه به اين مشكل ختم ميشود، ضعيف شدن لنز ديسكخوان است.
اين مشكل را ميتوان به ديسك درايوهايي مربوط دانست كه مدت زيادي از عمر آن ميگذرد و البته ديسكهاي زيادي نيز به وسيله آن خوانده شدهاند. گاهي نيز پيش ميآيد كه يك ديسك درايو، اگر چه ممكن است مدت زيادي از ساخت آن نگذشته باشد، به خاطر خاك گرفتن لنز از خواندن ديسك ناتوان باشد. اولين قدمي كه براي رفع اين مشكل بايد انجام داد، باد گرفتن ديسكگردان است.
ميتوانيد اين كار را با جارو برقيهاي جديد كه امكان باد زدن دارند انجام دهيد اما اگر اين امكان وجود نداشت، ميتوانيد از Drive Cleaner استفاده كنيد. Drive Cleaner در نگاه اول يك ديسك معمولي است كه سطح آن از بورسهاي بسيار كوچكي پوشيده شده است. اين ديسك ميتواند لنز را كاملا تميز كند اما نبايد زياد از آن استفاده كرد. قرار دادن اين ديسك در ديسك درايو نبايد طولاني باشد و در نهايت 30 ثانيه چرخش ديسك ميتواند گرد و خاك را پاك كند.
اگر اين كار را زياد انجام دهيد، خود Drive Cleaner ميتواند سبب ايجاد خراشهاي كوچكي روي لنز ديسك خوان شود. بهطور كلي ميتوان گفت كه بيشتر خرابيهاي ديسك درايو به لنز بر ميگردد و البته تعويض آن نيز ممكن و ساده است اگر چه گاهي اين اتفاق زماني رخ ميدهد كه ديسك درايو عمر خود را كرده است و خريد يك ديسك درايو جديد، منطقيتر بهنظر ميرسد.
در كنار خرابي لنزها، گاهي خرابي سيستم مكانيكي نيز ديده ميشود. اين خرابي معمولا به تسمه و يا موتور ديسك درايو باز ميگردد البته با اين كه موتور محكمتر به نظر ميرسد، معمولا بيشتر از تسمه خراب ميشود. مشكل مرسوم تسمهها، پوسيدگي آنها است كه به كند شدن دور ديسك منتهي ميشود اما مشكلات مكانيكي بيشتر به لنگ شدن موتور باز ميگردد. گاهي بعضي از ديسكهاي غيراستاندارد متعادل نيستند، به اين معنا كه بر چسب روي آنها سبب سنگينتر شدن يك سمت از ديسك شده است.
در اين صورت وقتي موتور دور ميگيرد، ديسك لنگ ميزند و اين اتفاق مكرر، به موتور آسيب ميزند. ميتوانيد موتور ديسك درايو را نيز تعويض كنيد اما در بيشتر اوقات تعويض موتور چندان منطقي نيست و باز هم خريد يك ديسك درايو جديد به صرفهتر است. اين نكته ميتواند به شما كمك كند كه از آسيب ديدن موتور ديسك درايو خود جلوگيري كنيد.
براي حفاظت از رايانه و ديسك درايو رايانه خود، به نكات زير توجه كنيد :
رايانه را در محيطهاي پر گرد و غبار و خاك آلود قرار ندهيد.
سعي كنيد رايانه را زودبهزود گردگيري كنيد. شايد كمي خندهدار باشد اما گرد و غبار كمي كه در حين گردگيري رايانه به هوا بلند ميشود، به سادگي ميتواند روي لنز بنشيند و از حساسيت آن بكاهد. پس نگذاريد آنقدر خاك جمع شود كه غبارروبي آن گرد و خاك بلند كند.
براي نامگذاري ديسكهاي خود، روي آنها بر چسب نچسبانيد و سعي كنيد از ماژيك استفاده كنيد. اين موضوع باعث سنگين شدن موضعي ديسك ميشود.
در صورتي كه از ديسكي استفاده نميكنيد، آن را از ديسك درايو خارج كنيد، چرا كه وجود ديسك در ديسك درايو باعث چرخش دائمي ديسك درايو ميشود ، اگر چه با دور كند هم كار كند باعث كم شدن عمر دستگاه ميشود
دست آخر اگر بيش از 2 سال از عمر ديسك درايوتان ميگذرد، زياد از خراب شدن آن ناراحت نشويد و به تعمير آن فكر نكنيد، چرا كه هر چيزي عمري دارد.
حتما تاكنون با افراد موفق زيادي برخورد داشتهايد كه به تمام آرزوها و اهداف خود رسيدهاند اما آيا ميدانيد آنها چه ويژگيهايي دارند؟
به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ مشخص كردن اهدافي صحيح و مشخص و منطقي از اصليترين و مهمترين كارهايي است كه زندگي افراد را بر اصول و مبنا و چهارچوبي خاص قرار ميدهد.
بررسيها نشان ميدهند افرادي كه در بيان احساسات و عقايد خود هيچگونه مشكلاتي ندارند و نظرات خود را به راحتي بيان ميكنند 45 درصد موفقتر از ديگران هستند زيرا اين نوع حالت رفتاري فضايي را براي فرد فراهم ميكند كه در آن به رشد بلوغ فكري سريعتري برسد و به يك قدرت حتمي بزرگ دست يابد.
مطالعات اخير نشان ميدهند يكي از موانعي كه جلوي پيشرفت شما را ميگيرد پشت گوش انداختن و يا ترسيدن از كاري است كه قرار است براي خود و يا هدفتان انجام دهيد.
نتايج مطالعات نشان ميدهند از همين الان دست به كار شويد و كارهايي را كه قرار بوده انجام دهيد اما از آنها سرباز زدهايد روي دايره بريزيد و براي انجام آنها برنامهريزي كنيد و پروژه آنها را به اتمام برسانيد.
درحالیکه میلیونها نفر از جوانان کشورمان به سمت استعمال قلیان با تنباکوهای میوهای گرایش پیدا کردهاند، سند به دست آمده توسط خبرنگار «انتخاب» نشان میدهد که برخی از تنباکوهای مورد استفاده به شدت آلوده و خطرناک هستند.
به گزارش ایسنا، براساس این سند، بخش زیادی از توتونهایی که اخیرا به کشور وارد شده، آلوده به سوسک خطرناک لازیردرما است.در این سند اشاره شده که این توتونهای آلوده میتواند روی دیگر توتونهای وارداتی نیز اثر بگذارد و حتی ضدعفونی کردن آن نیز افاقه نمیکند.این آلودگی، میتواند باعث بروز بیماریهای جدی مثل آسم در میان مصرفکنندگان این توتونها شود.
سوسک توتون یا لازیردرما همهچیزخوار است و بالغ بر ۴۰ نوع مواد غذایی، منابع گیاهی و حیوانی و حتی الیاف پارچه، کاغذ، کتاب، کارتن، قالی و سایر وسایل منزل را مورد حمله قرار میدهد ولی عمده خسارت آن به انواع توتون سیگارت و تنباکو است و از اینرو به سوسک توتون شهرت دارد.
بیشترین خساراتی که توسط لازیردرماها به توتون وارد میشود به وسیله لارو این آفت صورت میگیرد. لارو این حشره از قسمتهای مختلف برگ و دمار توتون و تنباکو تغذیه کرده و سوراخهایی ایجاد میکند که علاوه بر خسارت به توتون و تنباکو با باقی گذاشتن فضولات خود در آنها موجب ایجاد بوی بد و طعم نامطبوع در کالای تولیدی از آنها میشود.
به گزارش سرویس بین المللی باشگاه خبرنگاران ؛ به نقل از دیلی میل، پلیس انگلیس 8 تن از مسئولین امنیتی خانواده سلطنتی این کشور را به اتهام سرقت اسلحه از کاخ باکینگهام مورد بازجویی قرار داد.
این افراد که شامل 4 مامور پلیس دولتی، 3 ژنرال، و یک پاسبان هستند، از کار خود برکنار شده و تحت بازجویی قرار گرفتهاند. بنا بر بیانیهای که توسط اداره مرکزی پلیس انگلیس منتشر شده است، "این افراد به دست داشتن در سرقت اسلحه از کاخ سلطنتی انگلیس که ماه گذشته رخ داد، متهم هستند."
گفته میشود بازدیدکنندگان و میهمانان برای ورود به قسمتهایی از کاخ باکینگهام باید اسلحه خود را تحویل دهند. متهمان این پرونده نیز تعداد زیادی از سلاحهایی را که از بازدیدکنندگان ضبط کردهاند، سرقت کرده و از کاخ خارج نمودهاند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران،به نقل از شیعه نیوز،"فاضل الغراوی" عضو کمیسیون حقوق بشر در اظهاراتی گفت: هزار کودک از 300 هزار آواره عراقی در استانهای مختلف به دست داعش کشته شدهاند.
وی افزود: برخی از کودکان به جرم شیعه بودن به همراه والدینشان، زنده زنده دفن شده اند و در ادامه از جامعه بین المللی خواست از ملت عراق در مقابل جنایات داعش حمایت کنند.
الغراوی در ادامه عنوان داشت: داعش مرتکب جنایت و قتل عام دسته جمعی شده و بر استان نینوا برخی از کودکان را به اتهام شیعه بودن با والدینشان ، زنده دفن کرده است.
وی از جامعه بین الملل و شورای حقوق بشر در ژنو خواست با تشکیل جلسه ای اضطراری به این جنایات رسیدگی کند و آن را به عنوان نسل کشی دسته جمعی معرفی کند و داعش و دولتهای حامی آنها را در لیست تروریسم بین الملل قرار دهد.
امیر قطر در دیدار اخیر خود به شاه عربستان گفته بود غزه قبله همه ملتها شده و به بشکه باروتی تبدیل شده است که به زودی منفجر خواهد شد و ترکش های آن به همه اصابت خواهد کرد.
به گزارش مهر به نقل از شبکه المیادین، شیخ تمیم بن حمد بن خلیفه آل ثانی به عبدالله بن عبدالعزیز گفته است قطر سیاست محوربندی را در پیش نگرفته است و کشورهای عربی باید از ملت فلسطین حمایت کنند.
وی به ملک عبدالله این چنین می گوید : بیا و حساب جنبش حماس را از آینده جدا کنیم و همه با هم در کنار ملت باشیم و از آنها حمایت کنیم.
امیر قطر هدف از دیدار اخیر خود با ملک عبدالله را انتقال حقیقت آنچه در غزه می گذرد به خاطر ترس از انحراف مسیر و توضیح سیاستهای قطر دانسته است.
شیخ تمیم گفته است قطر بدون جایگاه منطقه ای خود در خلیج فارس یا عربیتش ارزشی ندارد و طرفین همدیگر را تکمیل می کنند.
امیر قطر به شاه عربستان گفته است :" قطر برای حرکت در پشت سر تو آماده است و با اشاره تو برای کاهش رنج ملت فلسطین آمادگی دارد"
وی افزود در برابر حجم هولناک جنایات و جنگ نسل کشی که در غزه جریان دارد، هیچ دلیلی ندارد که مصر به طرحی چنگ زند که حداقل مطالبات فلسطینی ها را برآورده نمی کند، به ویژه اینکه این اسرائیل است که به آتش بس نیاز دارد.
امیر قطر نگرانی خود را از تاثیر حوادث غزه بر منطقه آشکار کرده و گفته است "جناب خادم الحرمین اکنون به جهان عرب و جهان اسلام نگاه کن ، غزه قبله همه شده و تمام احساسات به سمت غزه گرایش پیدا کرده و غزه به بشکه باروتی تبدیل شده است که به زودی منفجر خواهد شد و هیچ کس از اصابت ترکشهای آن در امان نخواهد بود و باید پیش از آنکه زمان از دست رود، کاری انجام داد."
امیر قطر خاطر نشان کرده است اوضاع کنونی مستلزم در پیش گرفتن سیاست منطقی و عقلانی است که نه تنها ملت فلسطین بلکه تمام منطقه را از خطرات آتی نجات دهد.
وی اینگونه به شاه سعودی گفته است :"جناب پادشاه، ایران، حزب الله و سوریه در غزه حضور دارند(با تمام وجود از غزه حمایت کرده و نقش آفرینی می کنند) چشمان خود را به روی این مسئله نبندیم، رئیس جمهور بشار اسد هم گفته است سوریه می داند که چگونه به تجاوز با وجود اختلاف شدید میان وی و جنبش حماس پاسخ دهد، من نمی دانم که چرا برادران مصری، درها را به روی جنبش حماس بسته اند."
شیخ تمیم در پایان به ملک عبدالله گفته است :"بیا و به خاطر آینده، حساب جنبش حماس را جدا کنیم و همگی در کنار ملت فلسطین باشیم، اکنون ملت در پشت سر مقاومت خود قرار گرفته و از مطالبات آن حمایت می کنند، نزد تو آمده ام تا اخبار خوبی را از تو بشنوم تا همه ما را از وضعی که در آن قرار داریم، نجات دهد."
کنسرت «چرا رفتی» همایون شجریان و تهمورس پورناظری 18 مردادماه، با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و معاون امور هنریاش برگزار شد.
علی جنتی و علی مرادخانی در اجرای سانس دوم ، مهمان کنسرت «چرا رفتی» بودند و پس از اجرا، با حضور در پشت صحنه با هنرمندان دیدار و گفتوگو کردند.
همایون شجریان در این دیدار ضمن خوشامدگویی به آنها، اظهار امیدواری کرد تا با تلاش بیشتر در حوزه هنر و فرهنگ بتوان شرایط بهتری را برای اجرای موسیقی به ویژه در شهرستانها فراهم کرد.
کنسرت «چرا رفتی» به خوانندگی همایون شجریان و آهنگسازی تهمورس پورناظری طی سه روز گذشته در تالار وزارت کشور اجرا شده است و به دلیل استقبال مخاطبان قرار است در روزهای 23 تا 25 مردادماه هم ادامه یابد.
به گزارش روز یکشنبه خبرنگار سینمایی ایرنا، نشست خبری جشن انجمن منتقدان سینمایی در سال 93 با حضور کیوان کثیریان، جواد طوسی، جعفر گودرزی و سحر عصر آزاد در خانه سینما برگزار شد.
در ابتدای این نشست جواد طوسی با اشاره به اهمیت و جایگاه جشن انجمن منتقدان گفت: ما در انجمن منتقدان تلاش داریم تا این انجمن جایگاه و موجودیت مستقل خودش را داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه در جشن امسال بزرگداشت علیرضا داودنژاد کارگردان و ایرج صابری منتقد سینما برگزار خواهد شد افزود: 15 بخش برای داوری درنظر گرفته شده که در 14 بخش 7 کاندیدا و در بخش فیلم سینمایی نیز 10 کاندیدا معرفی شده اند.
علیرضا داود نژاد متولد سال 1332 است که در کارنامه خود کارگردانی ، تهیه کنندگی و نویسندگی آثار بسیاری را دارد .
کارگردانی 18 فیلم ، نویسندگی 35 اثر و تهیه کنندگی 15 فیلم از جمله سوابق وی است .
دبیر هشتمین جشن انجمن منتقدان سینما ادامه داد: از جشن انجمن منتقدان؛ سازمان سینمایی حمایت کرده و قرار است علاوه بر اهدای جوایز؛ رضا یزدانی قطعاتی را اجرا کند.
طوسی خاطرنشان کرد: ما به دنبال این هستیم که با برگزاری این جشن صمیمیت و حسن اعتماد را در بین سینماگران و منتقدان بیشتر کنیم.
کیوان کثیریان از اعضا هشتمین جشن انجمن منتقدان سینما نیز در این نشست به روند رای گیری اشاره کرد و گفت: برای سومین سال رای گیری به صورت آکادمیک انجام شد و بعد از جمع آوری آراء رای ها با کسانی که رای داده اند؛ چک و بررسی شد.
وی افزود: همچنین بعد از جشنواره فیلم فجر فرم های داوری بین اعضای انجمن منتقدان توزیع شده بود و اعضا می توانستند به صورت اینترنتی رای بدهند.
این نویسنده سینمایی ادامه داد: قصد داریم جشنواره مطبوعات را جدا از جشن منتقدان برگزار کنیم به همین دلیل ابتدا جشن انجمن منتقدان برگزار می شود و بعد جشن مطبوعات سینمایی.
کثیریان خاطرنشان کرد: همچنین داوری جشن مطبوعات سینمایی در روزهای آینده برگزار می شود.
وی تاکید کرد: امروز سینماگران اعتمادشان به جشن انجمن منتقدان سینمایی جلب شده است.
جعفر گودرزی دبیر اجرایی هشتمین جشن منتقدان نیز درباره زمان و نوع برگزاری جشن توضیح داد: جشن انجمن منتقدان 22 مرداد؛ چهارشنبه در ایوان شمس و از ساعت 18 برگزار می شود.
وی خاطرنشان کرد: مجید برزگ، کارگردانی مراسم را برعهده دارد و شهرام شکیبا نیز مجری مراسم خواهد بود.